AKG mikrofoner

Gear4Music.com

AKG har sedan sin start 1947 producerat mikrofoner av världsklass. AKG har ett stort fokus på forskning och utveckling och har under årens lopp kunnat lansera flera banbrytande modeller som blivit populära bland både artister och tekniker världen över. Tack vare mikrofonernas höga kvalitet och mångsidighet har AKG lyckats etablera sig som en av de främsta mikrofontillverkarna i världen. View All Information

AKG mikrofoner

Första 55 produkter som visas

Om AKG mikrofoner

AKG är kända för produkter såsom deras C414 och C12 kondensatormikrofoner – känd för sina glittrande och varm karaktär. D112 kick drum mikrofonen är en annan studio-klassiker och en populär säljaren på Gear4music.se – känd för sin förmåga att hantera höga tryck ljud.

Förutom att producera ett brett utbud dynamiska och kondensator mikrofoner, AKG tillverkar även ett urval av trumman mic uppsättningar, scenen mikrofoner och trådlös mikrofon system. AKG WMS40 serien av trådlösa mikrofoner är mycket populära med artister och arenor. AKG är ett internationellt hyllade professionell ljud varumärke som används av utövande artister, ingenjörer och musiker världen över.