Sequencer Software

Sequencer programvara hänvisar till vad kallas DAW programvara. Det är huvudsakligen ett program som tillåter användare att posten, sekvens, blandning och master låtar inom ett program. De flesta kommer att vara värd för VST instrument eller effekter för lagts till kreativitet och kvalitet. Sequencing programvara kommer att ta itu med ljud, MIDI och vanligtvis även video - såsom Steinberg's Cubase 5. Programvaran fungerar normalt som ett master användarinterface, någon extern hårdvara såsom soundcards och MIDI-styrenheter - vissa såsom Ableton Live som utnyttjar kan även användas som prestandaverktygen.

View All Information

Sequencer Software

Första 48 produkter som visas

Om Sequencer programvara

I allmänhet har alla musik program fyra huvudsakliga kännetecken gemensamt; de kan posten, Redigera, sekvens och mixa ljud. Vissa bitar av programvara är dock mer lämpade för vissa program.

Ableton Live exempelvis anses vara en live-framträdanden programvara, tack vare sin förmåga att sekvens, redigera och slinga on-the-fly.

Steinberg Cubase anses allmänt vara ett mer produktion inriktad musikprogram, och är utmärkt för inspelning av ingenjörer eller inspelning musiker.

Propellerhead Reason är unik eftersom den är helt baserad runt MIDI-produktion och emulerar en studio racket där du kan praktiskt taget släppa instrument och effekter i och ut ur. Reason är ett bra verktyg för hiphop och elektronisk musiker.

Andra populära DAW programvara sådana Sonar, Pro Tools och FL Studio alla erbjuder något olika funktioner och lämpar sig för vissa program, så det rekommenderas alltid att göra lite forskning som är mest lämpade för din situation.