16 kanal DMX-kontroller av Gear4Music - öppnad kartong

729 kr Ord.pris 897 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Lättanvänt DMX-kontroller.
 • 8 reglar och 2 sidor.
 • 3-pin DMX utdata.
 • Kompakt och lätt.
 • Lämplig för mindre föreställningar

16 kanal DMX-kontroller av Gear4Music - öppnad kartong

Detaljer
Den Gear4music 16 kanal DMX-kontroller är ett idealiskt verktyg för att hantera upp till 16 kanaler med DMX512 inställningar. Med två sidor av 8 reglar, kan den här domänkontrollanten du enkelt hantera dina lampor på språng på ett visuellt sätt. Hål i den övre plattan har lagts till så att denna kompakta Kontrollenhet kan läggas till en rigg eller i att rack redskap. 3-pin DMX utdata är lämplig att ansluta till de flesta de flesta DMX ljus och en strömförsörjning ingår i detta paket.

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 80521

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Lättanvänt DMX Kontrollenhet

16 kanal DMX Kontrollenhet kunde inte vara enklare att använda. Med två sidor av åtta reglar till individuellt control alla 16 kanaler och en ledar-fader, denna DMX Kontrollenhet är en användarvänlig produkt. Om kontroll av en uppsättning 4 enkla DMX burkar eller en mer komplex rörliga strålkastare, är denna styrenhet ett lämpligt val. Helt enkelt ta en 3-pin DMX-kabel från utdata från den här domänkontrollanten och koppla dina lampor upp till njuta av en lätt att hantera ljusshow.

Kompakt Design

Denna DMX Kontrollenhet har utformats för att vara kompakt och lätta, vilket gör den lämplig för mindre föreställningar. Den övre plattan har 4 mount hål där det kan enkelt läggas till rackenheter och större uppsättning ups. Alternativt, kontroller kan fungera som en kompakt fristående produkt.

Funktioner/specifikationer

 • Kanaler: 16
 • Reglar: 8 (0-100%)
 • Sidan Välj: A - B
 • Master Control: Ja
 • Utgång: 3-Pin DMX
 • Ström: Ingår strömförsörjning eller 9v batteri

Gear4music - en revolution i konkurrenskraftiga priser, musikinstrument och utrustning av hög kvalitet.

Gear4music har slagit sig ihop med några av de bästa tillverkarna från hela världen för att utveckla vår egen linje av musikutrustning . Vårt mål är att förse våra kunder med ett brett utbud passligt prissatta musikinstrument av hög kvalitet.

Med vår många års erfarenhet har vi utvecklat ett brett utbud av instrument och utrustning inklusive trumset, akustiska och elektriska gitarrer, träblås-, mässing- och stränginstrument samt högtalarsystem. Vi är stolta över att kunna erbjuda detta till våra kunder tillsammans med hundratals andra kända märken.. I ett nära samarbete med våra noggrant utvalda tillverkare, strävar vi efter att producera tillförlitliga instrument med ett perfekt sound till ett pris som är tillgängligt för alla. Vår musikaliska utrustning görs till samma höga krav som du förväntar dig från andra ansedda tillverkare - detta är backas upp av vår standard 28 dagars öppet köp.

Gear4musics produkter tillverkas på ett etiskt och ansvarsfullt sätt för att uppfylla förväntningarna av en omtänksam värld.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.