Allen and Heath ZED-12FX USB-kompakt Stereo Mixer - B-Stock

4 326 kr Ord.pris 5 113 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Allen and Heath ZED-12FX USB-kompakt Stereo Mixer - B-Stock

Detaljer

Kompletterar den befintliga ZED serien, har ZED FX utvecklats runt en FX chipset enbart för den nya modellen. DSP ingenjörer har arbetat hårt, crafting och raffinering vackra reverb algoritmer. Effekter finns ingenstans annars - denna kvalitet och integration är endast tillgänglig från ZED FX.



Observera att detta är en B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.



Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 77368

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

16 viktig tid - delay effekter Lägg till redan svällande funktionsuppsättningen. Mixern är perfekt för små grupper som don? t vill bära runt en effektenhet med sina redskap, men som fortfarande vill ha bra kvalitet FX på deras spelningar och på deras inspelningar. Förutom DuoPreTM mikrofonförförstärkareere, 100 mm reglar och MusiQ EQ sektionen som delas med samtliga ZED, har ZED FX 16 unika effekter, designad av vårt DSP team, här i Cornwall.

ZED FX

ZED FX styrs enkelt med 3 knappar och 9 lysdioder. Tryck snabbt på perfekt delay tid eller "ringa in" den per fect mängden reverb på lead vocal. Enda navigering och redigering? I själva verket lika enkelt som att dina effektpedaler. Håll TAP-tangenten och tryck på upp eller ner knappen för att ändra parametern effekter, till exempel på lapp (9) plattan, skulle detta justera förfodrala längd. ZED FX är utformad för att uppfylla alla har en liten band behöver utan egen ljudtekniker. Layout och funktioner har arrangerats vara logiska och omedelbart igenkännlig på en mörk gig-en mixer kan du lita till per form.

USB-ljudinterface, med sitt enastående flexibelt förmåga, kan olika signaler skickas till USB, från LR eller valda aux-bussarna. USB återgå signal kan dirigeras direkt till LR mixen eller en stereokanal. Kontakterna är placerade på ovansidan för lätt koppla & lapp, och konstruktionen, med individuella kretskort fast nutted till den övre panelen, är som rock solid som Allen & Heaths toppmodeller ML serie Mixers.

Inre FX - 16 separata effekter har varit tillverkade i intervallet ZED-FX. Dessa inkluderar Delay och Reverb, bordtennis delay, ett urval av reverb med olika rum/hall/arena egenskaper, en flanger samt en chorus. Alla är utformade för att komplettera materialet ingenjör arbetar med. Effekterna har en parameter som kan ändras: före delay kan vara justerat, rum storlekar tweaked och flanger fart urtavlan-in. fem av effekterna kan ha deras tempo knackade på och utdata provspelade av FX PFL.

Ingångar - en av de bästa sakerna med ZED serien är antal och olika saker du kan ansluta. Förutom sex monokanalerna finns det tre dubbla stereokanaler, alla med en huvudsaklig stereo ingång på jack-uttagen och med förmåga att ta extra stereo ingångar från phono uttag eller USB audio-ingången, flexibilitet ger dig control. 6 mic/line kanaler finns på ZED-12FX - gott för mikrofoner eller DI boxar för ett litet band , duo eller solo artist 4 stereo line ingångar - dubbla ingångar, både med gain och 2-bands EQ

DuoPreTM - bygger på de beprövade pre-amps från den enormt framgångsrika PA serien, ZED serien har nya DuoPreTM pre-amps, som använder en tvåstegs design, med noggrant kontrollerade mängder av gain i varje etapp. När förstärka signalen från XLR, gain spänna är enorm - 69dB för området som ska vara exakt - och är mycket jämnt fördelad runt gain control, vilket innebär bättre control av signalnivå. De flesta av gainen kommer från första scenen så oönskat brus hålls till ett minimum. Linje-nivå signaler ansluts helt enkelt till den andra etappen av förförstärkare med line-ingången uttaget, som har den stora fördelen med mindre buller när du använder den linjeingång.

EQ avsnitt - ZED-FX har en musikalisk 3-bands EQ härrör från den hyllade GL2400 mixern. Utformning utnyttjar MusiQ - optimerad lutning (eller Q faktor) för avgjörande enskilda instrument.

extern skickar - 4 Aux Sends tillhandahålls, varav 1 & 2 är prefade för foldback Monitor och 3 & 4 efter fade för effekter skickar. En stereosignal kan skickas från auxes via USB till datorn för att skapa 2 separata rekord feeds oberoende av de huvudsakliga LR blanda (1 & 2) och eller används som FX skickar (3 & 4).

USB-ljud flexibilitet - att få ljud till och från en dator enkelt är nu ett vanligt krav för Live-ljud och musik produktion. Det sätt vi har genomfört detta på ZED är super flexibel och superenkelt! Inte längre behöver du fippla runt på baksidan av datorn för att få till ljudkort ingångar, bara för att finna att nivåerna är alla fel och bullriga. Bara koppla in en USB-kabel till din ZED, Välj den USB-routning på mixern och enheten på din dator och det är det! Ljudkvalitet till och från din PC eller Mac. Tre-switcharna ger olika skicka/retur konfigurationer för inspelning, uppspelning och utnyttja externa FX.

Bygga - ZED-12FX har utformats med enskilda vertikalt monterade kretskort med varje rotary control fast med en metall nöt att frontpanelen - att göra en mycket mer robust produkt som kommer att motstå skador och ge års pålitlig användning. ZED har också professionell 100mm reglar för slutlig control över dina nivåer.

SONAR LE - tillhandahålls gratis! -Allen & Heath har slagit sig ihop med Cakewalk till bunt SONAR LE med denna ZED mixer. Två ihop tillsammans på många sätt - till exempel enkel inspelning av en stereo mix, inspelning spår individuellt för att bygga upp en låt, eller för att infoga en SONAR LE effekter plug-in.

Funktioner/specifikationer:

 • Infoga punkter
 • Högpassfilter
 • Stereo imaging control på varje kanal
 • 3-bands EQ med sopas mitten av
 • 4 extra skickar (2 pre, 2 inlägg)
 • Globala 48V Phantom Power
 • 3 dubbel stereo ingångar med 2-bands EQ
 • Topp och signalerar indikation på varje kanal
 • Konfigurerbara USB-stereo ljud in/ut
 • Master nivåkontroller på alla utgångar
 • Lättanvänt layout - alla anslutningar och kontroller på ovansidan
 • CAKEWALK SONAR LE stuvat med mixer
 • mute Channel-växlar
 • stereo återvända
 • 2-spårs avkastning
 • Avancerad Monitor faciliteter
 • ¼" och 3,5 mm hörlurar utgångar
 • stereo-rekord utgången
 • alternativa stereoutgång
 • mono summan av LR produktion
 • huvudsakliga LR
 • 12-bar LR meter
 • Master kontroller för aux1 & 2
 • 19-tums rack monteringssats tillgängliga för ZED-12FX och ZED-14

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.