Behringer B1800X Eurolive Pro passiv Subwoofer - öppnad kartong

3 872 kr Ord.pris 4 046 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Behringer B1800X Eurolive Pro passiv Subwoofer - öppnad kartong

Detaljer

Du har arbetat hårt för att komma till denna punkt i din karriär. Nu är du redo att ta ditt budskap till massorna. Din prestation och din publik, förtjänar ett högtalarsystem som levererar den kraft och tydlighet i din vision - det förtjänar EUROLIVE Professional.


B1800X PRO subwoofer är konstruerad för att hantera krav som professionella spelningar, från små klubbar till stora scener. Med sina 1 800-watt power hantering kapacitet, vevar B1800X ut massiva mängder av aggressiv botten-slut, vilket gör det till det perfekta sättet att lägga till enorm slagkraftighet till din nuvarande ljudanläggning.Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 79099

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Lyxiga dalar

För att producera tät, djup bas, har en högtalare att flytta massor av luft. EUROLIVE Professional Series högtalare åstadkommer detta med hjälp av kraftfull, lång slaglängd LF (låg frekvens)-drivrutiner som är handgjorda i vår egen fabrik. Medan vissa företag nöjer sig med att använda "off-the-shelf" drivrutiner, vi kundanpassa varje LF förare att perfekt matcha dess inhägnad och tillämpning. B1800X PRO har en kraftfull 18" lång-exkursion LF föraren i en trimmad inhägnad, som ger rika, tight bas ända ner till 40 Hz. Det är utomordentligt djup bas som kommer att skaka huset ända ner till starten.

Låt oss få teknisk

B1800X PRO klarar av extremt höga ljudtrycksnivåer (100 dB halv utrymme 1 W @ 1 m) och ger ett 40 till 300 Hz frekvensområde. En standard 35 mm (1,375") pol uttag tillhandahålls för pole-montering högtalare ovanpå B1800X. Den inbyggda crossover är omkopplingsbar för antingen passiva eller bi-amping drift.

Funktioner/specifikationer:

 • Högpresterande 1 800-Watt subwoofer för PA-program
 • Extremt kraftfull 18'' "Long excursion driver"ger otroligt djup bas och akustisk effekttäthet
 • Extremt hög ljudtrycksnivå (100 dB halv utrymme 1 W @ 1 m)
 • 40 Hz - 300 Hz frekvensområde (-10 dB), impedans 8 ohm
 • Exakt reproduktion av ultradjupa frekvenser med en tydlig och kraftfull punch
 • Omkopplingsbar crossover för valfria passiv eller bi-amping användningsläge
 • Pol uttag för montering med kommersiella spacer stolpar
 • Ergonomiskt formade handtag för enkel transport
 • Robust stål grill för optimal högtalare skydd
 • Professionella högtalaranslutningar (kompatibla med Neutrik Speakon)
 • Högkvalitativa komponenter och exceptionellt robusta konstruktion säkerställa lång livslängd

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.