Behringer Eurolive VP2520 Dual 15 tums Passiv PA-högtalare - B-Stock-artikel

2 453 kr Ord.pris 2 684 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • 500 Watt RMS / 2000 Watt Peak utgång

Behringer Eurolive VP2520 Dual 15 tums Passiv PA-högtalare - B-Stock-artikel

Detaljer
VP2520-högtalaren är utformad för musiker av musiker och kombinerar otrolig mångsidighet och ljudåtergivning med ett fantastiskt, överkomligt pris. VP2520 är lätt att bära och väl lämpad för musikaliska program och därmed det naturliga valet för kommersiell installation.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran som levererades med den originala, nya produkten kan ha registrerats eller är inte längre inkluderad.

Artikelnummer: 77689

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Överlägsen ljudkvalitet

Kan hantera innivåer upp till en svindlande 2 000 watt, EUROLIVE VP2520 PA högtalare levererar verkligt imponerande ljudkvalitet. Den kraftfulla dual 15" long-utflykt drivrutiner vev ut fantastiskt ljud i den nedre änden och mid-range, medan staten-av-den - art 1,75" titanium-membran "compression driver" levererar skarp och detaljerad diskant. VP2520 brett frekvensbandbredd och omfattande dynamiskt omfång gör den idealisk för en mängd applikationer.

Mångsidighet

VP2520's unika Trapetsformat design gör den idealisk för användning i FOH (framsidan av huset), samt ordet kil och sidan fyllning monitor applikationer. Bilagor kan också klustras ovanpå följeslagare VP1800S subwoofer.

Stor botten

För att producera tät, djup bas, har en högtalare att flytta massor av luft. EUROLIVE högtalare åstadkommer detta med hjälp av kraftfull, lång slaglängd LF (låg frekvens) drivrutiner som är handgjorda i vår egen fabrik. Medan vissa företag nöjer sig med att använda "off-the-shelf" drivrutiner, vi kundanpassa varje LF förare att perfekt matcha varje användningsområden. VP2520 har två extremt kraftfull 15" long-utflykt LF förare i en trimmad inhägnad, som tillhandahåller massiva, stram bas ända ner till 40 Hz.

Orörda övre änden

Högfrekvens (HF) innehåll kan lätt göra eller bryta din prestation. För mycket och ljudet blir spröd och vidrig, för lite och det låter leriga och dåligt definierade. Staten-av-den - art 1,75" titanium-membran "compression driver" ger naturligt klingande hög slut, med en ultra-vid 80 ° x 50 ° ljud dispersion mönstret.

De tekniska grejer

VP2520 klarar av extremt höga ljudtrycksnivåer (96 dB full utrymme 1 W @ 1 m) och ger en 40 Hz till 22 kHz frekvensområde. Vikt är 87,7 pund (39.8 kg). Den inre crossover-punkten är fastställd till 2.2 kHz. Både 1/4" och professional-typ twist-lock kopplingar finns.

Optimerad för maximal pålitlighet genom integrerat överbelastningsskydd kretsen, garanterar VP2520 ultimata högfrekvent föraren skydd. Utformad för att tåla påfrestningarna i vägen, är VP2520 byggda för att hålla och att utföra!

Funktioner/specifikationer:

 • Professional 2000 Watt 2-vägs PA-högtalarsystem (500 watt kontinuerlig / 2000 watt Peak Power)
 • Undantags ljud kvalitet, bred frekvensbandbredd och dynamiskt omfång
 • 2 extremt kraftfull 15'' lång slaglängd drivrutiner ger otroligt djup bas och akustisk effekttäthet
 • Egenutvecklade 1,75 '' titanium-membran "compression driver" för exceptionellt hög frekvens återgivning
 • Egenutvecklade horn design för ultra wide ljud dispersion
 • Överbelastningsskydd kretsar ger optimal HF Drivrutinsskydd
 • Trapetsformat inhägnad för lätt array och sonic noggrannhet
 • Ergonomiskt formade handtag för enkel transport
 • Robust stål galler för optimal högtalare skydd
 • 2 professionella högtalaranslutningar plus 1/4" jack kontakter
 • Komponenter av hög kvalitet och extremt robust konstruktion garanterar lång livslängd