Behringer FBQ1000 Feedback Destroyer - öppnad kartong

1 114 kr Ord.pris 1 170 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Super-känslig Rundgångsreducering algoritm.
 • Lokaliserar upp till 12 Feedback frekvenser Per kanal.
 • Automatiska och manuella inställningar.
 • Långvariga, robust Design

Behringer FBQ1000 Feedback Destroyer - öppnad kartong

Detaljer
Den Behringer FBQ1000 Feedback Destroyer är en automatisk och ultrasnabb feedback destroyer med en parametrisk EQ med 24 FBQ filter. Denna kraftfulla och högpresterande 2-kanals Feedback Destroyer har en parametrisk EQ och ultra smal FBQ filter för effektiv feedback riskminimering samtidigt som de rika harmoniska kvaliteterna av originalsignalen. Den feedback destroyer analyserar insignalen, och intelligent lokaliserar och minimerar all feedback som kan finnas. Detta kan göras upp till 24 frekvenser med manuella läget låter dig ange de 24 parametriska filter till dina egna inställningar. Du kan också spara din parameterinställningar och återkalla dem vid ett senare tillfälle, så att du kan manuellt skapa förinställningar som du kan använda för vissa ljudprogram. Här finns även balanserade ingångar och serve-balanserade utgångar med 1/4 '' TRS och guldpläterade kontakter för expansiva connectivity optionerna. Med dess tålig och kraftfull design är FBQ1000 en idealisk enhet för minimera oönskade frekvenser.

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 81049

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Snabb-svar teknik

Den feedback destroyer att arbeta på dess optimala inställningar den har att ha en snabb respons, som drabbar parametrarna så snabbt som möjligt eliminera eventuella oönskade frekvenser. TheFBQ1000 har ett ultra-snabb Rundgångsreducering algoritm, svara på mindre än 0,2 sekunder ger dig maximal prestandavärde. Denna teknik hjälper till att hitta upp till 12 feedback frekvenser per kanal. Algoritmen anger sedan smalt notch-filter till elminiate feedback frekvenser, lämnar den original signalen nästan orörda. En av de mest unika funktionerna är 'Set-and-forget' standardinställningen, ger Feedback jagaren förmågan att vara setup och redo för att gå inom några sekunder.

Sömlös funktionalitet

'Auto'-läget kommer att kontinuerligt monitor din mix och sedan ange de programmera filter till lämpliga inställningar att elminate någon feedback. Detta läge är idealiskt för Live-ljudprogram som låter dig få med allt annat du behöver göra, elminating behovet av att vara ständigt förändras och som påverkar filtren. Det finns också en 'Manuell'-läge som låter dig ta control fo 24 parametriska filter själv, låter dig spara och återkalla inställningar när som helst. Rackmountable enheten är också hållbara och robusta, med ramen byggs från metall; ger dig skydd från Live-skador och transport problem.

Funktioner

 • Högpresterande 2-kanals Feedback Destroyer och parametrisk EQ
 • Automatiskt och & ldquo; intelligent lokaliserar och förstör upp till 24 frekvenser
 • Extremt smala FBQ filter för extremt effektiv feedback suppression, samtidigt hålla högsta sonic kvalitet
 • & ldquo; Set-and-forget Standardinställningen möjliggör omedelbar och superenkelt Feedback Destroyer prestanda
 • Autoläge övervakar kontinuerligt mixen och filter sätts automatiskt
 • Single Shot-läget automatiskt upptäcker och förstör feedback plus låser filtret tills du återställa det manuellt
 • Manuellt läge tillåter inställning av upp till 24 helparametriska filter med individuella parametrar för frekvens, bandbredd och gain
 • Omfattande MIDI implementation och användaren förinställda minnen för omedelbar program påminner
 • Balanserade ingångar och servo-balanserade utgångar med ¼" TRS och guldpläterad XLR-kontakter
Mer information om Behringer FBQ1000 vänligen se PDF-filerna ovan.
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.