Behringer FBQ1502 Ultragraph Pro 15-bands EQ med FDS - B-Stock

800 kr Ord.pris 904 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Pro 15-bands Stereo grafisk Equalizer, Live & Studio användning.
 • FBQ systemet upptäcker Feedback frekvenser.
 • 4-siffriga LED utgång mätning & Input Gain Control

Behringer FBQ1502 Ultragraph Pro 15-bands EQ med FDS - B-Stock

Detaljer

Den FBQ1502 ULTRAGRAPH PRO är en professionell, Ultra musikaliska 15-bands stereo grafisk equalizer som ger de bästa delarna av din ljud i förgrunden samtidigt eliminera feedback. Den ULTRAGRAPH PRO FBQ1502 sätter all din musiks bästa attribut i rampljuset, att låta din kreativitet komma till liv i full gång.  lägga till objekt här...


Observera att detta är en B-Stock objekt. B-lager är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manual kan saknas och det kan finnas vissa mindre tecken på användning.
Annars kan verkar enheten som ny.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kanske har registrerats eller kan inte längre ingå.

Artikelnummer: 80258

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Alla bra grejer

FBQ1502 har den fantastiska, FBQ Feedback Detection System som omedelbart upptäcker feedback frekvenser och kan också användas som en audio analyzer, att göra FBQ1502 ett välkommet tillskott till någon touring rack. En annan är FBQ1502 dess dedikerad mono subwoofer-utgång med justerbar "crossover frequency" som låter dig lägga till några extra slagkraftighet till din musik.

Ren, musikaliska ljud

Denna otroliga rackenhet går den extra milen för att se till att du låter ditt bästa. Ett ytterligare låg cut-filter tar bort oönskade frekvenser såsom golv rumble, medan en mycket exakt 4-siffrig LED avläsning och inkommande gain control kan du enkelt justera nivåer. Högkvalitativa komponenter överflöd, såsom ultra lågt brus ljud operativa förstärkarna för enastående ljudprestanda och servo-balanserade ingångar och utgångar med 1/4" TRS och guldpläterad XLR-kontakter. Enastående tillförlitlighet garanteras med hög kvalitet belysta reglar, spärr potentiometrar och belysta växlar.

Specialverktyg för låga frekvenser

Lågfrekventa ljud intervallet kräver särskild uppmärksamhet. Att? s varför den FBQ-PRO-serien har en Low Cut-filter, utöver frekvens reglar, för att ta bort oönskade låga frekvenser såsom golv rumble, rum resonans, elektriska hum, osv. Detta filter är förinställd på FBQ1502 ta bort allt innehåll under 25 Hz, vilket kan verkligen äta in ditt slutsteg? s ståhöjd.

Crossover krävs inte

På tal om lågfrekventa specialverktyg, alla tre FBQ-PRO-modellerna har en dedikerad subwoofer-utgång med en justerbar (30? 200 Hz) gränsfrekvens. Balanserad XLR-Outs tillhandahålls så att du kan ansluta till slutsteg eller direkt till din aktiv subwoofers, utan någon ytterligare hardware.

FBQ Feedback Detection System

Den FBQ Feedback Detection System är en av de mest framstående dragen i vår grafisk equalizer. Denna geniala kretsar hjälper dig att identifiera och eliminera feedback frekvenser omedelbart. När feedback är kände i ett visst frekvensområde, LED på associerade fader lamporna, så vet du ett ögonkast som fader till lägre för att eliminera feedback. Behringer? S egenutvecklade FBQ Feedback Detection System gör det lätt för även nybörjare föraren att besegra Live-ljud? s Naturfärgad fiende - feedback!

Funktioner/specifikationer:

 • Professionell 15-bands stereo grafisk equalizer för live och studio-programmen

 • Revolutionerande FBQ Feedback Detection system omedelbart avslöjar kritiska frekvenser och kan också användas som audio analyzer

 • Dedikerad mono subwoofer-utgång med justerbar "crossover frequency"

 • Ytterligare low-cut-filter tar bort oönskade frekvenser, t ex golvet rumble

 • Mycket exakt 4-segment LED utgång avläsning och input vinna kontroller för enkel inställning

 • Ultra-låg ljudnivå ljud operativa förstärkare för högsta signal integritet

 • Servo-balanserade ingångar och utgångar med 1/4" TRS och guldpläterad XLR-kontakter

 • Skärmad toroidal krafttransformator för ultra-låg ljudnivå prestanda

 • Högkvalitativa komponenter och exceptionellt robusta konstruktion säkerställa lång livslängd

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.