Behringer ULTRALINK ULM100USB Digital USB-mikrofon - B-Stock

757 kr Ord.pris 873 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • 2,4 GHz-bands.
 • Integrerat volymkontroller.
 • Automatisk parkoppling för enkel installation.
 • Dual-läget Analog/USB Digital Audio Interface med automatisk avkänning.
 • Panik Mute-funktion

Behringer ULTRALINK ULM100USB Digital USB-mikrofon - B-Stock

Detaljer
Den Behringer ULTRALINK ULM100USB Digital USB-mikrofon är en högpresterande 2.4GHz digital wireless mikrofon med USB-mottagare. ULM100USB är utformad för att ge premium ljudkvalitet, utan behovet och begränsning av mikrofon kablar, i ett bekvämt wireless mikrofonenheten. Den inbyggda sändaren fungerar i intervallet licens-fri 2,4 GHz, vilket möjliggör mångsidiga program som en dedikerad DJ mikrofon eller som en sånginsats mikrofon. USB-mottagaren kan även anslutas direkt till datorns USB-Port så du kan spela direkt i din valda DAW. Det finns också integrerad volymknappar på mikrofonen, så att du kan öka eller minska volymen på din diskretion. Omfattande wireless funktionalitet och glatt, mångsidig design gör ULTRALINK ULM100USB idealisk för hem och etappen använder likadan.

Observera att detta är en B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 75423

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

2.4 GHz Digital Wireless frekvensband

Staten-av-den - art sändare Transponerings med ULM1000USB fungerar i frekvensbandet 2,4 GHz. Detta minimerar någon chans för störningar från andra wireless signaler som mobiltelefon torn och TV-stationer. Krypterad signal hjälp att leverera premium ljudkvalitet och minimerar någon chans av slumpmässiga artefakter eller andra problem som är gemensamma med andra wireless system.

Lång-varande ackumulatorn liv

Ett av huvudproblemen användare ansiktet med wireless mikrofoner i konstant byta och byta batterier. De flesta wireless enheter är beroende av batterier för att köra eftersom det finns ingen särskild strömkälla och batterier kan tömmas snabbt särskilt när den används under längre perioder. ULM USB-serien har utvecklats för att bekämpa detta problem genom att se till att batteriets livslängd förlängs länge som möjligt. Med ULM1000USB kan du använda mikrofonen för upp till 8 timmar kontinuerligt från ett enda par alkaliska AA-batterier.

Volymkontroller

En av de mest praktiska funktionerna i ULM1000USB är lättanvänt volymreglagen integreras i en handhållen mikrofon. Volymkontrollerna kommer i form av "UP" och "Ner" knappar placerade på kroppen av mikrofonen. Detta ger extra artisten control över deras sång och ljudnivåer, låta dem Justera nivåerna när det behövs. En annan användbar funktion är "Panic" avstängningsknappen. Detta har tagits med ifodral du stöter på feedback när som helst, allt du behöver göra är tryck och håll ner volymknappen att aktivera "Panik stänga av" läget som kommer att omedelbart stänga av när dess förlovade.

Funktioner

 • 2.4 GHz digital wireless mikrofonsystem med handhållen mikrofon och USB-mottagare
 • Högkvalitativ mikrofon kapsel för dedikerade sång program
 • Högkvalitativ mikrofon kapsel för dedikerade sång program
 • Automatisk parkoppling för enkel och intuitiv setup
 • Integrerad volym upp-och nedknapparna på Handhållen mikrofon
 • Dual-läget analog/USB digital audio Interface med automatisk avkänning
 • Panik ljudavstängningsfunktionen
 • Svagt batteri indikering
 • Mottagare dongel drivs via USB-Interface