Behringer X AIR XR18 Digital Mixer - B-Stock

 • Video 1
 • Video 2
6 870 kr Ord.pris 7 886 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • iPad/Android Tablet kontrollerade 18 Input Digital Mixer.
 • För Studio och Live-program.
 • 16 award vinnande MIDAS Mikrofonförstärkare.
 • Inbyggd WiFi-Router och USB-Interface.
 • X32 effekter Rack

Behringer X AIR XR18 Digital Mixer - B-Stock

Detaljer
Den Behringer X AIR XR18 Digital Mixer är en 18-kanal, 12-bus digital mixer utformad för iPad och Android Surfplattor. AIR XR18 utvecklades för att vara en revolutionerande digital mixer, driver fram ny teknik genom att Transponering iPad och Android-anslutning. Mixern själv är inrymt i en exceptionellt hållbara etapp box utformade, idealisk för live och studio-programmen. Mixern har 15 MIDAS Mikrofonförstärkare, integrerad WiFi för wireless control och ett dubbelriktat USB Audio Interface. XR18 har också 6 aux och huvudsakliga LR bussar med skär, full dynamics process och 6-band parametrisk eller 31-band grafiska EQ. 40-bitars floating-point DSP har '' obegränsad '' dynamiskt omfång utan inre överbelastning och nära noll övergripande latens. Med dess otaliga funktioner och omfattande anslutningsmöjligheter är XR18 ett kraftpaket med en digital mixer, levererar den perfekta audio lösningen för studio och live användning.

Observera att detta är en B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 76070

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Liten men kraftfull

XR18 har utformats för att vara kompakt men kraftfull, leverera ett kraftpaket med en digital blandande enhet. Box scenografi är exceptionellt tålig, vilket gör den idealisk för användning på väg- och live-program. Den integrerad WiFi modul ger du lagt mångsidighet när det gäller att styra din mixer, så att du kan control den via iPad och Android app. En annan kraftfull komponent i XR18 är MIDAS-utformad mikrofon förförstärkare. Dessa förförstärkare säkerställa högsta kvalitet ljudåtergivning när det gäller input och inspelning.

MIDAS mikrofon förförstärkare

MIDAS har en långvarig historia av innovation i den professionella ljud världen, leverera premium kvalitet blandning konsoler och ljudprodukter som snart blev industrin standard. MIDAS har förtjänat detta stellar rykte på grund av deras välkända ljudprodukter. Med detta i åtanke, Behringer har Transponeringt de prisbelönta MIDAS-designade Mikrofonförstärkare i XR18. MIDAS mikrofon förförstärkare ger högsta kvalitet ljudåtergivning i antingen live eller studio miljöer. Detta ger dig bästa möjliga kvalitet när det gäller att registrera och routning ingångar.

Inbyggd WiFi Router

En av de mest unika funktionerna i XR18 är den inbyggda Tri-Mode WiFi routern. Detta ger dig direkt control över din mixer funktioner utan att behöva ställa in en extern router. Denna bekväma router ger dig frihet att fokusera på din mix, så att du kan manipulera och redigera parametrar var du än är i lokalen. Detta är bra för finjusterande och redigera dina mixar för att passa vad publiken kommer att höra. Detta ger dig en myriad av möjligheter när det gäller att använda mixern, såsom en anpassning live monitor kilar från artistens perspektiv, eller låta dem redigera sina egna IEM's via sina egna Surfplattor.

Enkel, rättfram inspelning

Den omfattande 18 x 18 kanal och dubbelriktad USB-Interfacet ger en kraftfull digital mixning lösning, så att du kan spela in direkt till din iPad eller dator. Noll-latency prestanda ökar detta, så att du kan skicka upp till 16 mikrofon signaler direkt till din DAW för inspelningen. Denna mångsidiga inspelningsprocessen kan du byta och byta mellan den XR18 parametrar, vilket ger dig oändliga möjligheter när det gäller input och monitor din mix.

Innovativa Auto-blandning funktion

En banbrytande först är för kompakt audio mixer, den XR18 revolutionära X Air få dela teknik. Detta gör du till mange helt automatiserad mixar med upp till till 16 live mikrofoner. Funktionen auto-blandning är baserad på det numera legendariska Dan Duga automix systemet. Denna funktion hjälper till att minimera märkbart någon feedback eller bakgrund buller. Att tillhandahålla ett konsekvent system få struktur, funktionen auto-blandning ger automatisk control över nivåerna av alla valda mikrofon - i realtid.

MIDI In/ut för Live-styrenheter

XR18 har en phsyical MIDI i/o-port som kan användas för att ansluta externa MIDI-Kontrollenhets att lägga till en ny nivå av mångsidighet. Denna kompatibilitet är användbart för andra Behringer produkter som X-Touch eller B - Control enheter. MIDI-Kontrollenhets dirigeras via MIDI i/o-porten kan användas för att kontrollera kanal nivå, förbikoppling och andra modulering parametrar. XR18 har också stöd för Mackie Control protokoll, så att du kan använda remote redigering och parametern justeringar via mest kompatibla MIDI-enheter.

Funktioner

 • iPad * / Android * tablet kontrollerade 18-input digital mixer för studio och live-program
 • 16 prisbelönta MIDAS-designat och fullt programmerbara Mikrofonförstärkare för audiofil ljudkvalitet
 • Inbyggd Tri-Mode Wifi router för direkt drift & mdash; inget behov av yttre routrar
 • 18 x 18 kanal, dubbelriktad USB-Interface för direktinspelning på iPad osv.
 • Revolutionerande Dugan *-stil Auto-blandning hanterar automatiskt mikrofon gain delning (framtida firmware)
 • Prisbelönt X32 effekter rack med 4 stereo FX slots inklusive avancerade simuleringar som Lexicon 480 L * och PCM70 *, EMT250 * och Quantec QRS * osv.
 • 100-band Real Time Analyzer (RTA) för alla kanal och buss EQ
 • ULTRANET anslutning för Behringer P-16 personliga Monitor System *
 • Rack öron och skydd stötfångare ingår för flexibel rack och på scenen applikationer
 • 6 aux och huvudsakliga LR bussar med skär, full dynamics bearbetning och 6-bands parametrisk eller 31-bands grafisk EQ
 • 6 XLR-aux utgångar och 2 XLR huvudsakliga utgångar plus hörlurar connector
 • 40-bitars floating-point DSP funktioner & ldquo; obegränsad dynamiskt omfång utan inre överbelastning och nära noll övergripande latens
 • Gratis iOS, Android och PC / Mac * / Linux * apps tillgänglig för fjärrmanövrering via Ethernet, LAN eller WiFi
 • MIDI in/ut låter styra mixer via MIDI-utrustning (inkl. Mackie Control* protocol) eller som ett USB-MIDI-Interface
 • Framtida firmware-uppdateringar, inklusive nya FX & ldquo; Plug Ins nedladdningsbara från behringer.com kostnadsfritt
 • "Internal switch-mode power supply" för buller-fri audio och låg strömförbrukning
* iPad och Mac är tillverkare som tillhör Apple Inc. Android är ett varumärke som tillhör Google Inc. Linux är ett registrerat varumärke av Linus Torvalds i USA och andra länder. Alla utomstående tillverkare är egendom av deras respektive ägare. Deras användning utgör inte heller ett påstående av varumärket eller anslutningen av varumärkesinnehavare med musik grupp. Produktnamn nämns enbart som en referens för kompatibilitet, effekter och/eller komponenter. iPad och P-16 Monitoring System ingår inte

Mer information om XR18 se PDF-filen ovan.
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.