DISC 16-kanals DMX-kontroller från Gear4Music

806 kr Ord.pris 921 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Lättanvänt DMX-Kontrollenhet.
 • 8 reglar och 2 sidor.
 • 3 Pin DMX utdata.
 • Kompakt och Lättviktig.
 • Lämpar sig för mindre föreställningar

DISC 16-kanals DMX-kontroller från Gear4Music

Detaljer
Gear4music 16 kanaler DMX-Kontrollenhet är ett idealiskt verktyg för att hantera upp till 16 kanaler DMX512 inställningar. Med två sidor av 8 faders, kan den här domänkontrollanten du enkelt hantera dina lampor på språng i ett visuellt vänligt sätt. Hålen i den övre plattan har lagts till så att detta kompakt Kontrollenhet kan läggas till en rigg eller i att rack redskap. 3 Pin DMX utdata passar att ansluta till de flesta de flesta DMX lampor och en strömförsörjning ingår i detta paket.

Artikelnummer: 63394

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Lättanvänt DMX-Kontrollenhet

16 kanaler DMX Kontrollenhet kunde inte vara enklare att använda. Med två sidor av åtta reglar att individuellt styra alla 16 kanaler och en ledar-fader, är denna DMX-Kontrollenhet en användarvänlig produkt. Om styra en uppsättning 4 enkla DMX burkar eller en mer komplex rörliga huvudet ljus, är denna styrenhet ett lämpligt val. Helt enkelt ta en 3 Pin DMX kabel från utdata från den här domänkontrollanten och koppla dina lampor upp till njuta av en lätt att hantera ljusshow.

Kompakt Design

Denna DMX-Kontrollenhet har utformats för att vara kompakt och lätt, vilket gör den lämplig för mindre föreställningar. Den övre plattan har 4 monteringshål där det kan enkelt läggas till ställningsenheter och större uppsättning ups. Alternativt, kontroller kan fungera som en kompakt fristående produkt.

Funktioner/specifikationer

 • Kanaler: 16
 • Faders: 8 (0-100%)
 • Sidan Välj: A - B
 • Master Control: Ja
 • Utgång: 3 stift DMX
 • Ström: Ingår strömförsörjning eller 9v batteri

Gear4music - en revolution i konkurrenskraftiga priser, musikinstrument och utrustning av hög kvalitet.

Gear4music har slagit sig ihop med några av de bästa tillverkarna från hela världen för att utveckla vår egen linje av musikutrustning . Vårt mål är att förse våra kunder med ett brett utbud passligt prissatta musikinstrument av hög kvalitet

Med vår många års erfarenhet har vi utvecklat ett brett utbud instrument och utrustning inklusive trumset, akustiska och elektriska gitarrer, träblås-, mässing- och stränginstrument samt högtalarsystem. Vi är stolta över att kunna erbjuda detta till våra kunder tillsammans med hundratals andra kända märken. I ett nära samarbete med våra noggrant utvalda tillverkare, strävar vi efter att producera tillförlitliga instrument med ett perfekt sound till ett pris som är tillgängligt för alla. Vår musikutrustning tillverkas enligt samma höga krav som du förväntar dig av andra ansedda tillverkare - detta stärks av vår standard 30 dagars "öppet köp" garanti.

Gear4musics produkter tillverkas på ett etiskt och ansvarsfullt sätt för att uppfylla förväntningarna av en omtänksam värld.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.