DISC Metric Halo ULN-2 2D JEN Firewire Interface, Jensen Transformers

22 935 kr Ord.pris 25 483 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Utrustade med Jensen Transformers och + DSP.
 • Idealisk för Live och Studio-programmen.
 • Remote nivå Control på alla kanaler.
 • 2 mic/Line/Instrument analoga ingångar.
 • inbyggd på bearbetning Chip

DISC Metric Halo ULN-2 2D JEN Firewire Interface, Jensen Transformers

Detaljer
Den metriska Halo ULN-2 med Jensen Transformers är en mycket portabel FireWire Interface som har utrustats med Jensen transformers som ger ett mer unikt djup av tonar och lite glans tack vare den låga ordning harmonisk distorsionen och allmänt höja kvaliteten på ljudet. ULN-2 ger 4 ingångar och 6 utgångar av omfattande, samtidiga I/O. ULN-2 har en beredning inbyggd chip, som gör att du kan använda världen berömda Metric Halo signalbehandling effekter utan att offra din dators processorkraft.

Artikelnummer: 37648

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Integrerad DSP Power

Denna version av Metric Halo ULN-2 levereras komplett med en DSP-licens som innehåller en mängd ytterligare Plug-ins inklusive flera band EQ, kompressor, Limiter, distorsion processorer och många fler. Med den + DSP licens, du också få access till insertable grafer som låter dig bygga din egen hemliga vapen-processorer - insvept, fas kompenseras grafer av Plug-ins som kan återinföras på efterfrågan. Detta öppnar upp en ny värld av möjligheter när det gäller bearbetning och routning ingångar, särskilt för Live-program låter dig lägga till effekter i farten med lätthet.

Jensen transformator Mod

Integrerad Jensen Transformers är utformade för ljud proffs ser att få en mindre & lsquo; ren ignal, detta beror på att små mängder av harmonisk distorsion har ett sätt att lägga till extra djup och glans för dina inspelningar. Jensen Transformers ger dig de klassiska harmoniska egenskaper normalt reserverad för vintage Interface och preamps, vilket ger dig en mer & lsquo; glansigt & rsquo; och mjukare ljud som den kapacitivt kopplade ULN-2. Ytterligare en fördel är att transformatorn helt elektriskt isolerar preamp från källan och gör så att höja den vanligt funktionslägekassering och optimera prestandavärde.

Idealisk för Home Recording & Live applikationer

Den Metric Halo ULN-2 är det perfekta valet för ljudtekniker eller digital musiker som vill spela in och vidarebefordra ett brett utbud ingångar. 4 ingång/6 utgång konfigurationen säkerställer du har tillräckligt anslutning ansluter ett sortiment av utrustning från mikrofoner till keyboard. 2 mic/line/instrument analog ingång funktion Neutrik combo kontakterna för ökad flexibilitet, vilket ger dig en tre-i-ett-anslutning som är idealisk för ett utbud av utrustning och instrument. Dessutom ingår en hörlursförstärkare med främre volymratten så att du kan monitor din ingångar under inspelning. 8 kanaler har också alla nya ADAT I/O med omkopplingsbar TOSLINK stöd för att ansluta ett brett utbud digitala enheter. 2 analoga utgång ingår också för att ansluta den Halo ULN-2 till externa enheter såsom högtalare eller studiomonitorer.

Orörda mikrofon förförstärkare

ULN är en förkortning som stativ för & lsquo; Ultra Low Noise & rsquo;. Metriska har sett till att denna gräns flat springa på det lägsta bullret som möjligt för optimal ljudkvalitet i hela. I inbyggd mic pres kommer leva upp till de mest krävande inspelning program, som tillhandahåller får du med en exceptionell räckvidd (upp till 72dB) plus ett EIN av-130.5 dBu resulterar i optimal öppenhet och information, plus en ultrasnabb slew rate. Kombination med den inbyggda FireWire anslutning och A/D/A omvandlare, de inbyggda mikrofon förförstärkare kommer att stå till bästa av dem.

Mångsidighet & Control

Den Metric Halo ULN-2 innehåller 24-bit/96 kHz omvandlare på alla kanaler för orörda ljudkvalitet och exceptionella harmoniska egenskaper. Detta säkerställer du fånga varje nyans av det ljud som du spelar in, perfekt för allt från sång till elgitarrer. ULN-2 har också en mängd olika parametrar och kontroller. Balanserad TRS analoga skicka och avkastning för analoga ingångar ger dig möjligheten att använda ULN-2 som fristående analog mic pre/direkt låda för extra mångsidighet. Detta ger dig ett brett utbud olika när det kommer till funktionalitet, så att du kan använda aktiv splitter att köra en backup inspelare, eller t.o.m. lapp i analoga dynamics bearbetning mellan Mic Pre och omformarna.

Driver flexibilitet

ULN-2 erbjuder flexibla kraftuttagsenhet alternativ för en rad situationer. Du kan använda 4 - in XLR strömporten för att driva enheten med en mängd tillgängliga broadcast batterisystem. 4 - in strömporten är kompatibel med strömkällor inklusive: 9-30V DC, Pin 4 Hot, 15 watt.

Funktioner

 • Integrerad Jensen transformatorer för en grittier ljud med mer djup och lyster
 • + DSP licens ingår
 • 2 mic/Line/Instrument analoga ingångar på Neutrik Combo-kontakter
 • Balanserad TRS analoga skickar och returnerar för analoga ingångar
 • 2 analoga utgångar på balanserade stereojack
 • 24 bit / 96k omvandlare på alla kanaler
 • Hörlursförstärkare med frontpanelen volymreglaget
 • Balanserad stereo master Kontrollrum monitorutgång med frontpanelen volym control
 • AES-S/PDIF Digital i/o med valbar SRC
 • 8 kanaler som alla nya ADAT I/O med omkopplingsbar TOSLINK stöd
 • v.5 konfigurerbara mixer för nära noll fördröjning blandning och routning
 • Metric Halo& rsquo; s unika instantiable + DSP bearbetning
 • 4-pin XLR ström port för kompatibilitet med de flesta läge batterisystem
 • 10 främre panelen förinställda systemet/routing minnen för fristående operation
 • FireWire anslutning
 • Kompakt, lätt och buss-powerable
 • Total recall med MIO-konsolen
 • OS X-drivrutiner med stöd för multi box
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.