DISC fodral iOgrapher för iPad Air & visats2

674 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Förvandla din iPad till en professionell kamera.
  • Tillverkad av höghållfast polykarbonat.
  • Tre fästen för extern växel.
  • Stativfäste för stabiliserade skott.
  • Passar ett utbud av 37 mm objektiv

DISC fodral iOgrapher för iPad Air & visats2

Detaljer
IOgrapher mål för iPad luft & Air2 är ett mångsidigt filmskapande fodral tillverkad av höghållfast polykarbonat för maximal hållbarhet. Detta alla ändamål filmskapande fodralet är den idealiska följeslagaren för alla blivande fotograf eller filmare, vilket ger dig en tålig fodralet som du kan montera ett antal 37mm objektiv till för en varierad blandning av ser från fisheye-objektiv till makroobjektiv för extreme närbilder. fodralet har även fästen för att fästa ljusen och mikrofoner på, med tre fästen ligger på toppen av fodralet för ökad mångsidighet. Dessutom lägga handtagen på vardera sidan till dess stabilitet, vilket gör det lättare att få den perfekta skottet.

Artikelnummer: 75743

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Mångsidig filmskapande fodral

IOgrapher fodral för iPad luft & Air 2 är en mycket mångsidig fodral designad för blivande filmare och fotograf. Höghållfasta filmproduktion är perfekt för en rad tillämpningar, så att du kan utöka din fotografering och Filmning färdigheter tack vare de mångsidiga monteringsmöjligheter. Objektivfattningen är perfekt för att fästa en mängd 37mm lins inklusive fisheye och bred vinkel linser samt makron för extreme närbilder. Robusta handtagen på vardera sidan av fodralet gör det lättare att få en stabil bild. Du kan också montera din iPad för kontinuerlig fotografering tack vare inbyggd stativfäste ligger på botten av fodralet, för extra stabilitet.

Robust, tålig konstruktion

IOgrapher fodral är också avsedd att vara mycket tålig som stark, med dess hög kvalitet polykarbonat fodral kunna tåla någon skytte miljö. Dess hållbar konstruktion har så en rad olika monteringsalternativ tack vare dess tre inbyggda fästen. Dessa monteringar kan användas för att fästa ett utbud av utrustning från belysning ljud redskap som mikrofoner. Med sitt breda utbud av monteringsalternativ och robust konstruktion är iOgrapher fodralet det perfekta valet för alla blivande filmare eller fotograf.

Observera: iOgrapher för iPad Air 2 fungerar inte med Moondog anamorfisk lins. När du använder med kan 2 X teleobjektiv användare se mörka kanter. Detta orsakas av linsen har flyttats något från den första versionen av iPad luft. En enkel fix är att zoom i mycket något tills kanterna försvinner. Att zoom, bara använda tummen och pekfingret och dra dem isär på skärmen tills kanterna försvinner. Vissa apps som Filmic Pro, våra rekommenderade video app, har zoom kontroller inbyggda i användarinterfacet.

Funktioner

  • Perfekt för att göra hoppa från amatör till mellanliggande filmskapande
  • Utformad för iPad luft & Air2
  • Höghållfast polykarbonat ram tål någon inspelningsmiljön.
  • Tre fästen för externa enheter såsom mikrofoner eller belysning

Observera: Bilderna är endast för referens, iOgrapher fodralet omfattar inte objektiv eller iPad.