DigiTech sångaren levande Pro Vocal harmoni

2 717 kr Ord.pris 3 343 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

DigiTech sångaren levande Pro Vocal harmoni

Detaljer

Digitech sångaren Live Pro är en rack processor baserad på sångaren Live ™ 4 som innehåller ett nytt MIDI-Interface som fungerar med keyboard som gitarrer. Utnyttja den patentsökta musIQ ™-tekniken kombinerar nya Obs upptäckt algoritmer med state-of-the-art harmoni Generation – och den råa kraften av AudioDNA2,

Artikelnummer: 11334

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Generera Live-flerdelat stämsång tillsammans med keyboardet eller gitarr.Någon låt som har samma anteckning sjungit över två olika ackord blanda ihop konventionella harmonizers. Den sångare Live Pro är smartare än så. Sångaren Live Pro är en rack processor baserad på sångaren Live? 4 som innehåller en ny MIDI Interface som fungerar med keyboard samt gitarrer. Utnyttja den patentsökta musIQ? -teknik som kombinerar nya Obs upptäckt algoritmer med state-of-the-art harmoni generationen- och den råa kraften av AudioDNA2, den sångaren Live Pro kan skapa realtid harmonier med din Live-röst som i nyckeln och perfekt på planen. Med alla att processorkraft, kunde vi packa det massor av andra funktioner, inklusive världsklass Lexicon® Reverb, Soundcraft ® låg ljudnivå studioklass mikrofonförstärkare, realtid pitch korrigering för varje röst, enskilda persona och könsval per röst, konfigurerbara utgångar, Stämapparat, förinställningar med 99 användare med mera. Plus finns det med en fullt assignable valfria växeln och uttryck fotpedal så du får erinra sig tid kontroll och sparka i harmonierna i precis rätt ögonblick.

Funktioner:

? 3 eller 4 del vocal harmoni med musIQ? teknik med MIDI som analyserar gitarr och keyboard signalen enligt ackord erkännande.

? Valbara unison, 3, 5 eller oktav över eller under lead sång.

? Pitch korrigering med 4 justerbara parametrar

? Kabel sång och harmoni effekter; Kompressor, Lexicon®-licensierade Reverb och EQ, Persona modeller

? Redigera, lagra och erinra om 99 användare eller 99 förinställningar

? På gitarr Stämapparat

? XLR mikrofon /line med nivåjustering, studio klass förstärkare och 48V Phantom Power

? L/R Stereo ¼? AUX utgångar, L/R XLR huvudsakliga utgångar, S/PDIF-utgång, ground lift, valbar utgång operationsföljder

? MIDI i/genom, USB för förinställda redigering och utbyte

? Fotkontakten och expression pedal uttagen för fjärrstyrning av förinställningar och effekter

? Strömförsörjning ingår

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.