Gravity GSP5212B högtalare stativ, svart - öppnad kartong

358 kr Ord.pris 480 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Heavy Duty Aluminium gjuten bas med fällbara ben.
  • Överlägsen hållbarhet och livslängd.
  • 35 mm montering Pole med säkert säkerhetsnål.
  • 106 cm till 192 cm höjd justering.
  • 50 kg maximal lastkapacitet

Gravity GSP5212B högtalare stativ, svart - öppnad kartong

Detaljer

Den Gravity GSP5212B stativ är det perfekta sättet att projektet ljud från dina högtalare i live och studio inställningar. Aluminium konstruktionen är lätt, medan pulverlack säkerställer stativet passar smidigt och ser smart. Den klämman och säkerhetsnål låsa funktionen håller din stå stadigt på plats. Skruvarna är tillverkade av ABS, bekvämt låsa din monter med lätthet. GSP5212B är lämpade för musiker och Live-mötesplatser vill ge sina högtalare en hög kvalitet utmärker som garanterar säkerhet och tillförlitlighet.Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 80193

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

About Gravity®

Gravity® är ett innovativt nytt märke av moderna notställ och tillbehör av Adam Hall. Efter 2 års intensiv utveckling med både användare och formgivare, Gravity skapade en enkel men sofistikerad rad musikernas stativ och tillbehör. Kombinationen av starka och robusta material, hög kvalitet 2-faldig injektion ABS plast och pressgjuten zink kopplingar garanterar en lång livslängd, säkert stadga och absolut professionell kvalitet.

Gravity® är ett registrerat varumärke som tillhör gruppen Adam Hall. Grundades för över 35 år sedan i Adam Hall & handel. Koncernen har ett utmärkt rykte för sin kvalitetsprodukter och utmärkt kundservice. Vidare i Adam Hall & handel. Gruppen är en pålitlig partner i sektorerna Pro-Audio och evenemang, liksom musikindustrin, vars höga och innovativa anda kan hittas i varje Gravity® produkt.

Gravity® G-Rings

Denna mikrofon är utrustad med en packe av Vanta Black G-ringar som enkelt kan bytas att ge din monter en mer subtil och klassisk look. Dessutom finns det 10 olika färger av G-ringar säljs separat, perfekt för att anpassa din Gravity musikställ att matcha din Visa grafik, musikgenre eller personliga preferenser.