Ld Systems MAUI 11 Mix kompakt kolumn aktiv PA-System

  • Video 1
  • Video 2
5 371 kr Ord.pris 7 014 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Active kolumn-högtalarsystem med inbyggd Mixer.
  • Tre vägs Förstärkareing, maximalt ljud Dispersion.
  • PA-System Monitor.
  • Plug and Play.
  • Inga kablar eller stativ behövs

Ld Systems MAUI 11 Mix kompakt kolumn aktiv PA-System

Detaljer

MAUI 11 mixen är en aktiv kolumn högtalarsystem med inbyggd mixer i avsnittet ger maximal spridning av ljud och konsekvent kvalitet för både publik och artister. Den är utformad för plug-and-play - enkel att installera och komma igång direkt!

Artikelnummer: 51496

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den 2 x 6,5" V-konstruktion Tower Subwoofer har dess kontroller lättillgängligt för snabba justeringar. Med en uteffekt på 200 W RMS för subwoofern och 140 W RMS för kolumner levererar integrerad klass D förstärkare massor av klarhet och punch. LD LECC DSP har en limiter, equalizer, kompressor och crossover funktioner ger dig professionella nivåer av finjustering.

MAUI 11 är perfekt för soloartister, små grupper och modile DJs på grund av dess prestanda och bekvämlighet. Det är också perfekt för alla arrangera privata fester, företagsevenemang eller presentationer. Merpolig precision låsa systemkomponenterna kräver inte någon högtalarkablar eller stativ, plus den lägsta vikt och slipat subwoofer handtag möjliggör enkel hantering och transport.

Om du vill visa de fullständiga specifikationerna för MAUI 11 PA-systemet Vänligen ladda ner PDF-filen ovan.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.