Mackie HD1521 aktiv PA högtalare (singel) - B-Stock

9 003 kr Ord.pris 12 972 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • 1600W av klass D snabb återhämtning förstärkning.
 • Kundanpassade transduktor av EAW.
 • 3-bands EQ kontur med Sweepable Mid-frekvens.
 • Optimerad bred spridning WaveFront System.
 • HD- aktiv högtalare

Mackie HD1521 aktiv PA högtalare (singel) - B-Stock

Detaljer

Mackie HD1521 2-vägs High-Definition driven högtalare levererar klassledande makt, oöverträffad klarhet och extreme flexibilitet. Klass D snabb återhämtning förstärkning producerar 1600W peak system makt. High-Definition Audio Processing innehåller nästa generations Mackie aktiv elektronik och åter definierar drivs högtalare. Trim och anpassade transduktor systemdesign av EAW säkerställer ett optimerat system som låter bra varje gång.

Observera att detta är en B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 74308

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Maximera din produktion

HD1521 innehåller senast inom klass D förstärkare teknologien till leverera en bröst-bultande 1600W peak system makt. Alla tre inre förstärkare är utformade med Mackies legendariska snabb återhämtning kretsar. Andra förstärkare kan spärren när skjuts till klippning, leder till förvrängt ljud, men snabb återhämtning förstärkning reagerar omedelbart på enstaka aggressiva övergående, att drastiskt minska tid det tar för förstärkaren att återhämta sig, att garantera rent ljud under de mest krävande situationer.

Definiera erfarenheter

Mackie Transponering precision delningsfilter och transduktorn tid/fas justering bearbetning i högtalaren. Detta tog omedelbart bort gissningsleken från att inrätta ett perfekt avstämd system och världen av högtalare oåterkalleligt förändrats. HD serien HD-drivna högtalare inte bara förväg aktiv teknik, de tar det till en helt ny nivå, märkning nästa stora befordran för drivna högtalare: HD-Live ljud.

Europeiska Arresteringsordern inuti

HD1521 är en perfekt ögonen öppna system som är verkligen större än summan av dess delar. Detta är endast möjligt tack vare hårt arbete och vansinniga geni av engineering team över på Eastern Acoustic Works (EAW). Inte bara de fina ställa systemet för komplett optimering, de också egna designade transduktor, maximal effektivitet och prestanda.

Den avancerade 15-tums neodymium woofer har en 3" talspole och är byggd för att hantera den massiva kraft levereras av lågfrekventa förstärkaren. Magneten är gjord med hjälp neodymium, som ger ett större magnetfält med långt mindre material. Detta gör woofer extremt lätt utan att offra en bit av prestanda. Och den stora 3"-talspole är byggd för att hantera och avleda mycket mer värme än traditionella mönster.

6" mellanklass förare hand tar om alla mellanregister, lämnar woofer för att göra vad det är bäst. 1,75" "compression driver"n återger briljant kickfrekvenser med ett membran som görs med hjälp av värmebehandlad Titan. Härdar ökar styvheten i diafragma, vilket eliminerar otäck distorsion som kan uppstå på grund av inkonsekvenser på dess yta. Det ökar också kraftigt livet av föraren, så du kan räkna med fantastisk hög frekvens produktion i år.

Förbättra på traditionella Hej / mid horn design, implementerar HD1521 Mackies optimerat bred spridning WaveFront system till fokus energi direkt på din publik, att säkerställa optimal begriplighet för varje plats i huset. premium drivrutiner, vågledare och tuning system tillåter HD1521 att uppnå de mest utdata och bästa möjliga ljud från varje enskild komponent

Skräddarsy din ton

För ökad flexibilitet, Mackie har inkluderat en user-justerbar 3-bands EQ på baksidan av varje HD-serien högtalare. Det är inte bara en två-läge EQ växel som kan bara satsa uppsättning platt eller boost, men en hög kvalitet 3-bands EQ med Hi och Lo hyllor och en sweepable mitten av frekvens, alla med +/-3dB av gain. Detta kan du anpassa högtalare för den aktuella uppgiften.

Funktioner/specifikationer

 • Förstärkning: 1800W av högeffektiva klass D snabb återhämtning förstärkning

 • High-definition audio bearbetning: Revolutionerande patenterad akustiska korrigering, omformare tidskorrigering justering och fas, precision 3-vägs crossover.

 • Transduktor: Specialgjord transduktor av EAW. 15-tums neodymium woofer med 3" talspole, 6" horn-lastat, hög uteffekt mid-range transduktor, 1,75" "compression driver" med värmebehandlad Titan membran

 • EQ: Användare-justerbar 3-bands kontur EQ med sweepable Mid-frekvens

 • Horn System: Optimerat bred spridning WaveFront hög/mitten av horn system

 • kabinett: Robust alla trä kabinett (15mm björkplywood)

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.