Mini Korg KAOSS PAD 2 dynamiska effekter Processor - Ex Demo

 • Video 1
1 028 kr Ord.pris 1 884 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • seriösa DJ Toolkit.
 • Realtime Touchpad Control.
 • 100 Dynamiska KAOSS.
 • Inbyggda Mic.
 • MP3-spelare

Mini Korg KAOSS PAD 2 dynamiska effekter Processor - Ex Demo

Detaljer

Elegant, sluten, och redo för scen, studio eller DJ scen - att införa mini KAOSS PAD 2 - med inbyggda MP3-uppspelning! -Korg KAOSS PAD Seriesprodukter har blivit måste effekt enheter i varje musiker rig - särskilt på DJ scen. Den original mini KAOSS PAD har tjänat enorma popularitet för att förpacka fullfjädrad effekter in i dess kompakt kropp. Nu, Välkommen mini KAOSS PAD 2!


Denna punkt är en ex showroom uppvisning modell. Det finns lätta repor och tecken på användning runt höljet. Den original boxning och manual ingår inte. Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 34194

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Förutom ärver kraftfull effekt program från KAOSS PAD KP3 och KAOSS PAD QUAD, ger det en MP3-spelare med justerbar planen, att göra mini KAOSS PAD 2 enheten perfekt för att skapa DJ-stil föreställningar. Använda den som en DJ uppspelningsenhet, eller använda den för att behandla hela produktionen av din DJ-rigg med Korgs berömda KAOSS effekter. Instrumentalister, gitarrister, ljuddesigners och bara musikälskare kommer att njuta av att använda mini KAOSS PAD 2. Ekologisk Electroluminescent (OEL) displayen ger superb synlighet. Lägg till en touch reglage för användarvänlighet, microSD card data spara, plus en inbyggd högtalare och mikrofon. Alla dessa funktioner speglar de förbättringar som Transponerings med den snygga och spännande mini KAOSS PAD 2.

Realtime pekplatta kontroll

Den intuitiv design och fantastisk flexibilitet av pekplattan gör att mini KAOSS PAD 2 användare kan enkelt styra flera effekter och parametrar genom att helt enkelt strök, knacka eller gnugga KAOSS touch pad med sitt finger. Med hjälp av denna anmärkningsvärda design, kan du enkelt styra effekter på ett komplext sätt som skulle vara omöjligt på en konventionell effekt enhet, nästan som om du spelar ett instrument.

100 dynamiska KAOSS

100 olika, ready-to-play effekt program är packat in i mini KAOSS PAD 2, inklusive många ärvt från KAOSS PAD KP3. Dessa inkluderar standardeffekter som Flanger, Filter, Delay och Reverb, samt tre nya effekter som först dök upp på KAOSS PAD QUAD: den kraftfull Looper, Vinyl bryta och smiter kompressor.

FX utgåvan innehåller naturliga effekter och övergångar

När du tar ditt finger av pekplattan, FX RELEASE lägger automatiskt till en delay effekt så att effekten smälter smidigt in din låt eller prestanda, och undviker plötsliga effekt avhopp. När du använder en effekt (exempelvis aggressiva Dist) som har en helt annan karaktär än obearbetade ljudet, garanterar aktivering av FX utgivningen att effekten kommer smälter naturligt in i spåren av din sång.

Extreme prestanda kontroll

Utmärkt för DJ bruk och liveuppträdande, mini KAOSS PAD 2 innehåller tre Program minnen för omedelbar återkallande av din favorit effekter. Hold funktionen fryser effektparametrar baserat på ditt finger nuvarande plats på pekplattan för handsfree användning. Auto BPM upptäckt synkroniserar de tillämpliga effekterna på tempot i låten, så att allt fortsätter att gå i synk för en professionell prestanda. Dessa funktioner ger mini KAOSS PAD 2 med extrema DJ potentiella.

Inbyggd mikrofon

Behöver du verkligen skrika det upp på dansgolvet? Mini KAOSS PAD 2 erbjuder en inbyggd mikrofon som kan användas som en "shout" mikrofon under din DJ prestanda att ytterligare vitalisera publiken. Och ja, du kan använda effekter till mic ljudet.

MP3-spelare

Mini KAOSS PAD 2 ger en MP3-spelare som kan spela upp audio data från ett microSD-kort. Du kan spara dina favoritlåtar på ett kort, och tillämpa realtid effekter på låten som spelar. Lagra ljudeffekter eller andra ljud material som du vill använda under din DJ-session, eller spara din favorit låt data och sedan njuta av tillämpa olika effekter på den. Till skillnad från tidigare KAOSS PAD modeller kan fristående mini KAOSS PAD 2 du utföra utan att kräva någon ytterligare utrustning som ingångkällor.

Såväl WAV-format som MP3-format stöds; Du kan använda mini KAOSS PAD 2 för professionella föreställningar som kräver hög ljudkvalitet.

* SDXC korten kan inte användas. * Filformat som stöds: WAV filer (16-bitars, 44,1/48 kHz, stereo) MP3-filer (44,1 kHz@128, 192, 256, 300 kbit/s, stereo, VBR stöds)

seriösa DJ toolkit

Uppspelningshastigheten för intern MP3-spelaren kan varieras värde med skjutreglaget. Mini KAOSS PAD 2 du kan också ange en referenspunkt som anger var i låten uppspelningen startar. Skjutreglaget värde kan dessutom användas som en fader för att justera volymbalansen mellan extern ljudingång och MP3-spelare, vilket gör att mini KAOSS PAD 2 att användas som en seriös DJ-spelare eller en enkel mixer. Lägg till mini KAOSS PAD 2 som den tredje spelaren i ett DJ-set, njuta av spännande DJ spela genom att kombinerar två mini KAOSS PAD 2s, eller ladda din mini KAOSS PAD 2 med ljudeffekter eller röstexempel och använda den som en prov spelare!

Spela in dina framträdanden

Ett microSD-kort kan användas för att spara MP3-data, och även att fånga din mini KAOSS PAD 2 prestanda i master Inspelare som WAV formatdata. När du har hittat det perfekta sättet att tillämpa en effekt, kan du använda denna funktion för att spela in din idé. Detta är ett praktiskt sätt att dela mini KAOSS PAD 2 föreställningar på Internet.

6 förinställda ljud demo loopar

6 förinställda ljud demo loopar lagras i det Internminnet. Dessa demo loopar ger en praktisk audio källa som kan användas för att omedelbart provspela olika effekt program, utan att behöva koppla upp en extern ljudspelare, eller innan någon ljuddata eller MP3-filer har lagrats på ett microSD kort.

Ergonomisk design

Mini KAOSS PAD 2 har ett bekvämt böjda kropp som gör det både snygg och extremt lätt att spela. Hög kontrast OEL (organiska Electroluminescent) displayen tydligt visar namnen på de ljud, funktioner och parametrar och säkerställer utmärkt synlighet, även i en svagt upplyst DJ-båset eller scenen. Som med pekplattan, är reglaget värde också beröring-känslig. Av skjutdörrar eller knacka fingret (i förekommande fodral för varje funktion), kan parametrar och funktioner styrs smidigt. Lätt och kompakt, den KAOSS PAD 2 är smal nog att passa lätt i handen eller ficka. Energieffektiva utformning kan arbeta överallt på bara två AA-batterier. Utrustad med en inbyggd högtalare, är KAOSS PAD 2 redo att dela dina spännande sonic skapelser var musiken tar dig. Hörlursutgången ger sekretess för att spela och experimentera ensam, och kan också användas för att ansluta KAOSS PAD 2 till en annan ljudenhet.

Funktioner/specifikationer

 • Control effekter i realtid med hjälp av Interfacet intuitivt touchpad

 • 100 effekt program, perfekt för DJ-mixar eller ljuddesign

 • 3 Program minnen ger omedelbar återkallande av favorit effekter

 • FX RELEASE gäller en naturlig "svans" effekt ljudet

 • Kraftfulla Looper, Vinyl bryta och smiter Comp effekter lånat från KAOSS PAD QUAD

 • Med funktionen "Hold" memorera en position på pekplattan

 • Inbyggd Auto BPM upptäckt

 • Intern mikrofon plus externa audio-ingångar

 • MP3-spelare med microSD-kortplats för lagring/utbyte;

 • Utföra på mini KAOSS PAD 2 utan att behöva någon annan utrustning!

 • Stöd för pitch ändra och cue-punkt inställningar kan seriösa DJ spela

 • Spela in dina framträdanden

 • 6 förinställda öglor för använda som audio demos prov

 • Lätt-till-läsa skärmen använder fluorescerande organic EL (OEL) display

 • VÄRDE reglaget tillåter smidig parameter-reglering

 • Batteri drift och inbyggda högtalare för on-the-go njutning

Denna punkt är en ex showroom uppvisning modell. Det finns lätta repor och tecken på användning runt höljet. Den original boxning och manuell saknas, och inga batterier ingår. Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.