Rode luftskepp 2 vindskydd och Mikrofonupphängning - B-Stock

  • Video 1
1 928 kr Ord.pris 2 575 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • For Rode Shotgun Mics.
  • NTG-1, NTG-2, NTG-3, NT3 och NT4.
  • Nya Rycote Shockmount och handtag Design.
  • 25% lägre vikt än Original.
  • 10 års garanti.

Rode luftskepp 2 vindskydd och Mikrofonupphängning - B-Stock

Detaljer
Den Rode luftskepp 2 är ett komplett vindskydd och chock Monteringstillbehör för Rode NTG-1, NTG-2, NTG-3, NT3 och NT4 mikrofoner eller någon shotgun mikrofon upp till 325 mm i längd. denna nya version har en ny Rycote shockmount och handtag design.

Observera att detta är en B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 78268

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den Rode luftskepp 2 justerbara dubbla-hoop upphängning kraftigt reducerar buller hantering medan akustiskt transparenta kupolen ger skydd mot vindbrus. Utöver Rode shotgun mikrofoner, luftskepp 2 rymmer också de flesta andra shotgun mikrofoner upp till 325 mm (12 ¾") i längd.

Luftskepp fäster någon standard boompole via en 3/8" gänga fastsättning vid basen. Universal luftskepp Mount är tillgängligt som ett alternativ för att ta bort handtaget när luftskepp används främst på en boompole för att minska i vikt. Döda Wombat vindskydd, omtänksam penseln och svans/patch kabel medföljer luftskepp.

Luftskepp 2 har Rycote® lyra suspensionssystemet, ger ultimat mikrofon fjädring och isolering. Tillverkade av ett enda stycke av slitstark termoplast, kommer lyra ger överlägsen akustisk avstängning till traditionella elastiska lösningar, och aldrig slits ut, sag eller fäst.

Den luftskepp handtag har också helt omgjorda, väsentligt, minska produktens vikt samtidigt som man ökar ergonomin för handhållna användning. Inuti greppet ligger en tunga Mogami kabel som delar upp via en kopplingsdosa till en mycket flexibel tunn kabel inuti luftskepp, att minimera överföringen av vibrationer till mikrofonen.

Med den lätta designen av handtag och fjädring är nya luftskepp designen över 25% lättare (550gm utan mikrofon eller DeadWombat monterade).