Sennheiser HandMic Digital dynamisk mikrofon

  • Robust dynamisk mikrofon för digitala inspelningar.
  • Perfekt för användning med någon Smartphone eller surfplatta.
  • Idealisk för mobila journalistik och Podcasting.
  • Bra för inspelning sång och instrument.
  • Hög ljudkvalitet och närvaro med hög Feedback avslaget

Sennheiser HandMic Digital dynamisk mikrofon

Detaljer
Sennheiser HandMic Digital dynamisk mikrofon kommer att förvandla alla smartphone eller Tablet PC till en professionell inspelningsverktyg för sång och tal. Perfekt för mobila journalistik, podcasting eller röst- och instrument inspelning, detta kardioid dynamisk mikrofon kommer i en robust, all-metallkropp, vilket gör den mycket motståndskraftig mot cell hörlurarna ingripanden. HandMic Digital erbjuder alla de fördelar som användare har komma till vänta av en typisk Sennheiser mikrofon: fantastisk ljud kvalitet och närvaro, hög feedback avvisande och utmärkt dämpning av hantering och vind brus. En A/D-omvandlare Apogee och förförstärkare omsätta dessa kvaliteter i den digitala sfären.

Artikelnummer: 71982

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Sennheiser HandMic Digital dynamisk mikrofon används en beprövad Sennheiser kardioid kapsel som har varit Stötmonterade att undertrycka hantering buller. Det ger kvalitet ljud för tal, sång och instrument, samtidigt garanterar utmärkta närvaro och skär genom hög ljudnivå nivåer.

HandMic Digital kan användas med vanliga media produktion program och apps, som FiLMiC Pro, Luci Live, periskop, Logic Pro X, Final Cut Pro, Adobe Premiere, Pro Tools, GarageBand och Apogee MetaRecorder. Via medföljande kablar, kan HandMic digital ansluta direkt till USB ingångar eller till Lightning-uttagen för iOS-enheter. En mikrofon klämma och en solid bordsstativet ingår också.

"Användare alltmer förlitar sig på sina mobila enheter för inspelning av tal och sång," "men kvaliteten på inbyggda mikrofoner lämnar mycket att önska för prosumers och proffs. Detta är anledningen till varför vi har skapat den HandMic digital, som erbjuder alla fördelar av en Sennheiser dynamisk handhållen, vilket gör det en perfekt, lättanvänt verktyg för att uppgradera ditt ljud. Det är ytterligare ett steg i vårt pågående samarbete med Apogee Elektronik." - Achim Gleissner, Commercial Manager för Sennheiser sändning och Media business.