Yamaha MSR100 drivs PA högtalare (singel) - B-Stock

2 652 kr Ord.pris 3 556 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Yamaha MSR100 drivs PA högtalare (singel) - B-Stock

Detaljer

Multi-purpose MSR100 drivs högtalaren är liten och lätt, men genererar massor av rena, fullt ljud. Dess kompakt, mångsidig design gör att den kan fungera som en personlig scenmonitor; verktyget högtalare för elektroniska trummor, keyboard, gitarr och sång; eller en småskalig FOH PA-system.

Bilden är endast avsedd som illustration - priset är per högtalareObservera att detta är en B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 77889

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Mångsidig artist

MSR100 fyller många ljud förstärkning och scenmonitor behov i en billig, lätt paket. Som en mixer, förstärkare och högtalarsystem kombineras i en enda kompakt enhet, är det perfekt för små evenemang och club spelningar. Blanda i en CD-spelare, rytm maskin och/eller keyboard med din röst - allt utan behov av en separat mixer eller förstärkare. Och eftersom den är gjord av Yamaha, MSR100 ger hög kvalitet prestanda du behöver med exceptionell lätthet-av-använda och tillförlitlighet.

Hög effekt, bra ljud

100-watts förstärkare inbyggd i MSR100 levererar massor av utgång, att se till att du kommer att höras med full dynamik och tydlighet. Denna specialdesignade förstärkare har optimerats för användning med avsnittet högtalare i MSR100 att ge dig absolut klaraste och renaste ljud som möjligt. En 8" anpassade woofer hanterar den lägre delen, medan en 1" ren Titan membran "compression driver" levererar de höga frekvenserna. MSR100 horn ger ett brett 90 ° X40 ° ljud dispersion för optimal publik täckning.

Mångsidig mixer och anslutningar

En enkel men effektiv mixer inbyggd i den bakre delen av varje enhet ger 3 ingångar med master EQ för exakt ljud control. Den 1 XLR-ingång rymmer nästan någon mikrofon eller line-ingång (med en - 50dB / 4dB pad växla), medan linje källor kan anslutas med telefonjack till ingång 2 och 3 ingångar. Detta gör MSR100 perfekt för små händelser och club spelningar. Naturligtvis varje ingång har sin egen nivå control, övergripande utgång. Två-bands EQ - hög och låg - ger dig ytterligare control över sista ljudet. En bekväm klipp indikator varnar dig när insignalen är för hög, så att du kan undvika dist. För större arrangemang kan den MSR100 speciell länk ut jack användas att ansluta flera enheter och expandera ditt ljud täckning.

Flexibel placeringsalternativ

MSR100 är kompakt, lätt och redo att gå var som helst du gå. Förutom ett inbyggt handtag kan sin distinkta design du stå enheten upprätt för konventionella ljud förstärkning, eller Lägg det på dess vinklad sida för användning som golv-skärm. MSR100 är lika robust som den är mångsidig, med en slitstark polypropylen inhägnad som stativ upp till stelhet av vägen. Olika monteringsalternativ också låter dig avbryta det från taket, bifoga det till en vägg eller t.o.m. säkert stapla flera enheter på golvet.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.