iOgrapher fodral för iPhone6/6S - öppnad kartong

552 kr Ord.pris 636 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Förvandla din iPhone till en professionell kamera.
  • Tillverkad av höghållfast polykarbonat.
  • Två fästen för extern växel.
  • Stativfäste för stabiliserad skott.
  • Passar en rad 37 mm objektiv

iOgrapher fodral för iPhone6/6S - öppnad kartong

Detaljer
IOgrapher fodral för iPhone6/6S är en mångsidig filmskapande fodralet tillverkade av höghållfast polykarbonat för maximal hållbarhet. Detta alla ändamål filmskapande fodralet är den idealiska partnern för alla blivande fotograf eller filmare, vilket ger dig ett hållbart fodral som du kan montera en rad 37mm objektiv till för en varierad blandning av blickar från fisheye objektiv till makroobjektiv för extreme närbilder. fodralet har också två ytterligare fästen för att fästa externa enheter såsom mikrofoner och lampor. Dessutom hanterar sidan hjälp att ge ökad stabilitet under användning.

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 79773

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Mångsidig filmskapande fodral

IOgrapher fodral för iPhone6/6S är en mycket mångsidig fodral designad för blivande filmare och fotograf. Höghållfast filmskapande är perfekt för en rad tillämpningar, så att du kan utöka din fotografering och filmning färdigheter tack vare de mångsidiga monteringsalternativ. Objektivfattningen är perfekt för att fästa en rad 37mm objektiv inklusive fisheye och bred vinkel linser samt makron för extreme närbilder. Robusta handtagen på vardera sidan av fodralet gör det lättare att få en stabil bild. Du kan också montera din iPhone för kontinuerlig fotografering tack vare inbyggd stativfäste ligger på botten av fodralet, för ökad stabilitet.

Robust, tålig konstruktion

IOgrapher fodral är också avsedd att vara mycket tålig samt stark, med dess hög kvalitet polykarbonat fodral kunna motstå eventuella fotograferingsmiljön. Förutom sin hållbara konstruktion har fodralet också en rad monteringsalternativ tack vare dess tre inbyggda fästen. Dessa fästen kan användas för att fästa ett sortiment av utrustning från belysning ljud redskap såsom mikrofoner. Med sitt breda utbud av monteringsalternativ och robust konstruktion är iOgrapher fodralet det perfekta valet för alla blivande filmare eller fotograf.

Funktioner

  • Perfekt för att göra hoppa från amatör till mellanliggande filmskapande
  • Designad för den iPhone6/6S
  • Höghållfast Polykarbonat ram tål någon inspelningsmiljön.
  • Tre fästen för externa enheter såsom mikrofoner eller belysning

Observera: Bilderna är endast för referens, iOgrapher fodralet omfattar inte linser, ljud redskap eller iPhone.