QSC TouchMix digitala mixers

Gear4Music.com

QSC TouchMix mixers är perfekta för musiker, nöjeslokaler och produktions-proffs som vill ha användarvänlig kontroll över deras ljud. View All Information

QSC TouchMix Digital Mixers

Första 3 produkter som visas

QSC drivs digitala Mixers

Första 4 produkter som visas

TouchMix handledning videor

QSC har satt ihop ett antal instruktionsvideo för att få ut mesta möjliga av din TouchMix digital mixer. Under loppet av dessa kort men detaljerad video, du lär dig att bättre navigera din TouchMix, olika lägen tillgängliga och när de ska användas och hur dra nytta av förinställda bibliotek och mixer scener.

1. Läs mer om TouchMix mixer navigering

I den här självstudiekursen lär du dig att navigera din TouchMix mixer. Upptäck där olika ingång, utdata och aux-anslutningar finns, och hur du kan få kreativ med routing och effekter.

2. Lär dig om Touchmixs enkla och avancerade lägen

Titta på denna video att ta reda på om Touchmixs enkla och avancerade lägen. Kondenserad, intuitiva kontroller är tillgängliga för nybörjare i enkelt läge medan mer erfarna ingenjörer kan kan använda avancerat läge att access full parameter control.

3. mer information om Touchmixs omfattande förinställda bibliotek och mixer scener

Upptäck Touchmixs fabriken programmerad förinställda bibliotek och mixer scener i denna tredje tutorial video. Dessa kraftfulla verktyg är utformade för att hjälpa dig att få den perfekta mixen som snabbt och enkelt som möjligt, och minns det gång på gång.

4. Läs mer om QSC TouchMix Mixers

För ännu mer tutorials på att blanda med QSC TouchMix-serien, inklusive "peka och skjuta" kapacitet, besök den QSC webbplats.