Roland

Gear4music.com

Verktyg du kan lita på. Det är därför Roland är valet av musik skaparna och det är därför vi har ett nära förhållande till dem. Från deras V-Trumset och gitarrförstärkare, till deras keyboards och synthar. Du hittar alltid den fullständiga Roland sortimentet här samt våra egna produktexperter för att besvara dina frågor. Visa all information

Roland toppsäljare

Första 27 produkter som visas

Roland Information

Roland grundades i Japan på 1960-talet och är relativt gamla bland musikalisk-elektronik tillverkare, överlevt alla ändringar i teknik och hållit sig ett steg före i tiden för att bli en av de mest betydelsefulla och brett använda tillverkarna i elektronisk musik och produktion i dag.

Sedan 1972, har Roland banat väg för mycket banbrytande teknik och "världsförsta" produkter. Under de senaste årtiondena har ingen familj av Roland instrument vunnit mer respekt och beröm än den revolutionära V-serien som omfattar V-drums, V-pianon, V-synthar ad många fler.

Från Synthesizers och digital inspelningsprodukter till gitarr effekter, elektroniska trummor, Digitalpianon, och hemma keyboards och förstärkare har Roland lett vägen i över 30 år och fortsätter att vara i frontlinjen för innovation.