KRK-studiomonitorer

Gear4Music.com

KRK Monitorer är gjorda av KRK system som grundades 1986 och som är specialiserade på att skapa Monitorer som du kan lita på, att ingenjörer och artister både kan sätta sin tro till, och som kan leverera en sann akustiska tolkning av en blandning. Detta är vad KRK skapa, och det är därför KRK har blivit branschledare i denna högspecialiserade ljud monitor marknaden. View All Information

KRK-studiomonitorer

Första 48 produkter som visas

KRK Subwoofers

Första 4 produkter som visas

Om KRK

KRK är en av varldens mest respekterade monitor tillverkar med fokus pa noggrannhet och arlighet i design. KRK anser att det är viktigt att inspelning ingenjorer har befogenhet att hora varje subtila nyans av ljudet reproduceras.

KRK monitor spanner borjar med ROKIT-serien. Pa billigare sidan av skalan är dessa korrekt monitorer idealisk for sovrum, projekt och mindre pro studios. VXT serien är nasta steg upp, idealisk for pro inspelningsstudior, broadcast studios och seriost projekt studios med mer kraft, mer noggrannhet och mer monteringsalternativ.

Om du letar efter en passiv monitor, KRK har R6 som är en passiv version av ROKIT 6. Den är perfekt för alla program dar en befintlig förstärkare är redan pa plats.