Adam Studio monitorer

Gear4Music.com

Adam är en av de mest populära tillverkarna av professionell studio Monitorsutrustning i modern musikproduktion. Används i ett växande antal prestigefyllda studios runt om i världen Adam studio monitorhögtalare är bland de mest pålitliga och önskvärt ljud Monitor verktyg tillgängliga. View All Information

Adam Studio Monitorer

Första 26 produkter som visas

Adam Studio Subwoofers

Första 8 produkter som visas

Adam Monitor stativ

Första 2 produkter som visas

Adam Studio monitorer

Efter tio år som på marknaden, såg ADAM studiomonitorer ett antal nya tekniska innovationer. original ART driver konstruktion var helt omskapas och blev känd som X - ART (eXtended påskynda band teknik).

Med denna nya ART teknik, Adams nya X - ART diskant och mellanregister högtalare kännetecknas av ett utökat frekvensområde och högre effektivitet jämfört med sina föregångare. För att förverkliga den full bandbredden av X - ART tweeter för upp till 50 kHz, ADAM utvecklat sina egna A / B förstärkare med en bandbredd på upp till 300 kHz som har medfört betydande förbättringar av ljudåtergivning av ADAM monitorer.

Idag, erbjuder ADAM ett utbud av unika studiomonitorer som får lysande recensioner och uppskattning från ljud experter och ljudinspelning ingenjörer världen över.