Ahead rustning 14'' x 12'' golv Tom trumma fodral - öppnad kartong

438 kr Ord.pris 579 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Väderbeständig och vattentät 600 Denier exteriör.
  • Premium-Grade Sherpa fleecefoder.
  • Innehåller det patenterade DynaZip zippa systemet.
  • DX-Core ger styvheten i stöttåligt skum.
  • Innovativa TruForm Design ger en mycket Snugger passform

Ahead rustning 14'' x 12'' golv Tom trumma fodral - öppnad kartong

Detaljer

Den Ahead rustning Tom trumma fodralet har en unik och patenterad TruForm™ design. Denna innovativa design motsvarar '' äkta '' formen av trumman plus dess montering Hårdvara och universella teardrop form tillåter en mycket snugger passform. Komplett med DynaZip™ zippa system och DX-Core™ konstruktion, Ahead rustning fodralet ger överlägset skydd. Plysch interiören kompletteras av styrka och hållbarhet av en väderbeständig och vattentät, 600 denier polyester yttre med en dubbel söm för extra styrka.Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 81031

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Dyna-Zip & handel; och DX-Core & handel.

Den Dyna-Zip & handel. zippa system gör att din trumma och ur fodralet mycket lättare. Kombinera en cutaway design med dragkedja som färdas längs diametern av ärendet samt ner båda sidor. Det exklusiva DX-Core & handel. ger säkerhet för två lager av slagtålig skum vadderad plus mjukhet premium grade Sherpa fleecefoder. Denna konstruktion ökar markant både chock absorption kapacitet av fodralet och skydd av dina trummor.