Bar Chimes, 50 Chimes

760 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Tvåradiga Chimes för Full, högt ljud.
  • Skimrande svepande ljud.
  • Perfekt för Film & teater ljudeffekter.
  • Roligt tillägg till trumset eller slagverk ställa in.
  • Härdat aluminiumlegering för ljusa toner

Bar Chimes, 50 Chimes

Detaljer
Dessa Bar Chimes tar en skimrande sopa av ljusa, metallisk ton till varje musikstycke. Dessa tvåradiga bar chimes används i flera genrer av musik, film och teater och orkestrar, och producera ett fylligare och högre ljud än enda klockspel. Behandlas, skapa aluminiumlegering chimes ett ljus, strömmande ljud som genljuder fritt från hållbart trä baren.

Artikelnummer: 70574

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Mångsidig specialeffekt

Bar chimes används i många genrer av musik att lägga till en unik och intressant accent eller exotiska skimmer effekt. Dessa tvåradiga bar chimes skulle väl placeras i orkestrar, inspelningsstudior, effekter rum, teater gropar, skolor och slagverk uppställningar.

Försiktigt borsta barer från slutet i syfte att skapa en skiktad, porlande effekt eller tap specifika klockspel med medföljande klubba för ett annat ljud. Dessa mångsidiga chimes kan producera en rad olika effekter beroende hur du spelar dem så du har gott om utrymme för experimenterande.

Idealisk för Live-användning

50 aluminiumlegering klockspel är avstängd från en resonant bar som uppmuntrar volym och Sustain. Varje klockspel är noga upphängd på stark nylon band så att en bred sida till sida rörelse som producerar större volym idealisk för live spelar.

Observera: A stå att fixa baren chimes till ingår inte i denna produkt.