DD70 Bärbara elektroniska trumpads av Gear4Music - B-Stock

 • Video 1
 • Video 2
1 121 kr Ord.pris 1 734 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Kompakt och perfekt för hem övning.
 • 7 trumpads med fingerkänsla och 2 pedaler.
 • 215 slagverk röster och USB-anslutningar.
 • 100 backing Tracks Jam till.
 • Inkluderar trumpinnar

DD70 Bärbara elektroniska trumpads av Gear4Music - B-Stock

Detaljer

DD-70 är en kompakt och bärbar trummaskin, perfekt för användning i hemmet eller i små övning utrymmen. 7 trumpads med fingerkänsla och två pedaler för kick och hi-hat se till att du har alla delar av en traditionell kit på ditt stick-tips och 215 slagverk röster ger många musikaliska alternativ för fortskrida trummis.

Observera att detta är en B-Stock objekt. B-stock objekt är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manuell kanske saknas, och det kan finnas några små tecken på användning.
Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 74979

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Lämplig för hem övning

DD-70 är lätt och enkel att flytta runt. Det kan lätt bli in i små utrymmen i hemmet eller i verksamhetsområden och studios. 7 gummi trumpads med fingerkänsla och två pedaler för kick och hi-hat ge dig allt du behöver för att simulera en verklig trumset utan svårigheten att ställa en.

Storleken på DD-70 gör det idealiskt för att använda som en övning stöd mellan trumman lektioner på skola eller högskola. En hörlurar utgång stöder tyst övning, se till att detta trummaskin kan användas utan att störa grannarna.

Mix & Match 215 trumljud

En lätt-till-läsa 3-siffriga displayen visas och tydligt markerade kontroller hjälper dig att bläddra igenom 25 förinställda trumset och ett omfattande bibliotek av 215 slagverk röster, inklusive Virveltrummor, toms, congas och elektroniska ljud. Du kan mixa och matcha ljud över din 9 trummande ytor och spara kombinationer du vilja 5 user trumset.

100 backing Tracks Jam till

När du är redo att spela, finns det 100 bakgrundsspår att Jam till som täcker genrer från rock till bossa nova; perfekt att rocka loss och ha kul med. Inbyggd metronom kommer i 2 olika röster; tangent för hjälper till att utveckla rock solid timing.

Hand slagverk läge

DD-70 är mycket mångsidig med ett utbud av spelmöjligheter. Om du känner dig själv mer som slagverkare, helt enkelt hit knappen Hand slagverk och använda dina händer för att slå pads, som blivit en färdig uppsättning fantastiskt ljud handen trummor.

Lätt att transportera och inrätta

Lätt att transportera, DD-70 väger en bråkdel av vad traditionella trumset och percussion rack göra, och dess kompakt storlek innebär att du kan passa in i en ryggsäck och enkelt ta den till en kompis för en jam session.

Drivs av en DC12V adapter, inrättandet är lika enkelt som att ansluta till en plug-uttaget och en USB-uttag innebär att detta micro trummaskin producerar MIDI som kan användas i modern musikprogram.

Recensioner

"Detta är en fantastiskt ljud bärbara trumma låda, som representerar otroligt värde för pengarna. Vi kan se att det är användbart för nybörjare, slagverkare, jätteskulpturer, på repetitioner, övningssessioner, eller för alla blivande trummis på en stram budget. Denna ruta är en riktig buzz." -MusicRadar

Specifikationer

Digitala trummor 305 bärbara elektroniska trumpads:

 • Drum Pads: 7 trumpads med anslagskänslighet
 • Röster: 215 röster
 • Trumset: 25 förinställd kit, 5 användare kit
 • Låtar: 100 pianomelodierna
 • Demo sång: 1 demomelodi
 • Kontroller: Power Switch, Kit, Pad tilldelar, sång, Hand Perc, trumma, Välj-/ +, volym, panorering, viktökning, spara, Start/stopp, Demo, posten, klicka, Tempo-/ +, Reverb, Master Volume-/ +, Acc. volymen, spela upp/stoppa
 • Skärm: 3-siffriga displayen
 • Kontakter: hörlurar, Kick, Hi-Hat, USB-Port, (MIDI i / MIDI ut)
 • Ström: Medföljande nätanslutningen eller valfria batterier
 • Mått: 500 (W) x 370 (D) x 157 (H) mm
 • Gear4music - en revolution i konkurrenskraftiga priser, musikinstrument och utrustning av hög kvalitet.

  Gear4music har slagit sig ihop med några av de bästa tillverkarna från hela för världen att utveckla vår egen linje av musikutrustning. Vårt mål är att förse våra kunder med ett brett utbud förnuftigt prissatta musikinstrument av hög kvalitet.

  Med vår många års erfarenhet har vi utvecklat ett brett utbud instrument och utrustning inklusive trumset, akustiska och elektriska gitarrer, träblås, mässing, stränginstrument och högtalarsystem. Vi är stolta över att kunna erbjuda detta till våra kunder tillsammans med hundratals andra kända märken. Nära samarbete med våra nogrannt utvalda tillverkare, vi strävar efter att producera tillförlitligainstrument, som låter fina och till ett pris som är tillgänglig för alla. Vår musikutrustning tillverkas enligt samma höga krav som du förväntar dig av andra ansedda tillverkare - detta stärks av vår standard 30 dagars "öppet köp" garanti.

  Gear4music produkter tillverkas etiskt och ansvarsfullt sätt att uppfylla förväntningarna hos en omtänksam värld.

  En reseadapter kan sändas med din beställning
  Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.