DISC Cymbal fodral ABS från Gear4Music, 22"

 • Video 1
805 kr Ord.pris 934 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Bult och Hand hjulet klämma Design.
 • Tunga ABS Cymbal fodral.
 • Tyg och klipp mekanism.
 • .
 • Passar cymbaler upp till 22 tum

DISC Cymbal fodral ABS från Gear4Music, 22"

Detaljer

Gear4music ABS Cymbal fodralet är ett perfekt tillbehör för gigging trummis och slagverkare. Med en kraftig ABS ram, absorberar robusta fodralet alla smällar och bucklor i transporterar musikutrustning till repetitioner och spelningar. En gänga stift med låsSadeln håller cymbaler från att röra sig i transit och en skum vadderad interiör förhindrar repor. En hög kvalitet tyg rem och bärhandtag komplett fodralet vilket gör det enkelt att bära.Observera - objektet säljs som B-Stock. Läs den fullständiga beskrivningen för mer detaljer.

Artikelnummer: 57256

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Säkert och robust ABS Design

Detta ABS fodral är utformad för att vara robust och tålig, vilket innebär att de kommer att klara dagliga tuffa förhållanden för att transportera cymbaler till konserter och repetitioner. ABS hölje finns med en tunga tyg rem som är översållad i fodralet, som gör så mycket säkert. Insidan är fodrad med en skum vadderad att skydda cymbaler från repor om fodralet under transporten. För att hålla cymbaler på plats, finns det en gänga bult med en lättanvänd hjulSadel att slå cymbaler ner i att placera.

B lager Cymbal fodral

Observera att detta fodral säljs som en fabrik sekunder post, på grund av tillverkning frågor. vadderad i insidan av fodralet har dåligt klipp och stack ner till fodralet. Trots detta så är fullt fungerande och fungerar som nya. Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en nära perfekt instrument till en bråkdel efter priset!

Funktioner/specifikationer

 • fodral Material: ABS
 • Insidans material: Farbic omfattas skum
 • Låsbar mekanismen: Heavy Duty bältet och klipp
 • Cymbal Holding mekanism: Skruv bult och ventilen manuellt.
 • Lämplig för: Cymbaler upp till 22 tum

Gear4music - en revolution i konkurrenskraftiga priser, musikinstrument och utrustning av hög kvalitet.

Gear4music har slagit sig ihop med några av de bästa tillverkarna från hela världen för att utveckla vår egen linje av musikutrustning . Vårt mål är att förse våra kunder med ett brett utbud passligt prissatta musikinstrument av hög kvalitet

Med vår många års erfarenhet har vi utvecklat ett brett utbud instrument och utrustning inklusive trumset, akustiska och elektriska gitarrer, träblås-, mässing- och stränginstrument samt högtalarsystem. Vi är stolta över att kunna erbjuda detta till våra kunder tillsammans med hundratals andra kända märken. I ett nära samarbete med våra noggrant utvalda tillverkare, strävar vi efter att producera tillförlitliga instrument med ett perfekt sound till ett pris som är tillgängligt för alla. Vår musikutrustning tillverkas enligt samma höga krav som du förväntar dig av andra ansedda tillverkare - detta faktum stöds av vår standard 30 dagars "öppet köp" garanti

Gear4musics produkter tillverkas på ett etiskt och ansvarsfullt sätt för att uppfylla förväntningarna av en omtänksam värld.