DISC Natal Pro serie dubbel Bastrumma Pedal, smidig Cam, vänster fotade

1 820 kr Ord.pris 4 661 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Smidig kamera för kraftfull Attack.
  • Ultra stark, tålig, strömlinjeformad Pedal.
  • Justerbar beater Arc - Max Control.
  • Icke-Slip Natal Fotsteget.
  • Vänster fotade dubbel Kick Pedal

DISC Natal Pro serie dubbel Bastrumma Pedal, smidig Cam, vänster fotade

Detaljer
Den Natal Pro serie dubbel Bastrumma Pedal är det ultimata vapnet för en vänster fotade professionell trummis arsenal. Med en smidig cam för artikulera och kraftfull attack, kommer denna pedal imponera även de mest krävande trummisar. En annan unik funktion är möjligheten att justera vinkeln på ÄGGVISP båge, oberoende av cam. Detta innebär att du kan anpassa din pedal kontroll fullt ut. Viktigast, Natal Pro Series hårdvara är byggd som en tank, redo att tåla år av straffet på turné.

Artikelnummer: 69977

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Natal Pro serie Drum pedaler ger två val av webbkamera, snabb eller släta: The snabb Cam erbjuder starkare kraft och attack, uppnås genom en plattare cam profil som ökar den vinkel som driver kedjan drevkarlen, att det slog hårdare. Smidig Cam ger större dynamik; en rundad cam ger en mer känslig känsla som lämpar sig väl för en mer nyanserad spelstil.

Natal Pro serie pedaler har förmågan att ändra vinkeln på drevkarlen självständigt från cam. Justera den beater bågen ger dig bättre kontroll över dina prestationer. Kombinationen av cam och beater arc justering innebär att Pro serie pedalen tillgodoser ett omfattande utbud av olika play-inställningarna. Den unika axel sex med rostfri enhet tillsammans för jämn och exakt drift. Fotstödet är extremt stark, gjord av förstärkt aluminium. Den är kopplad till cam med en dubbel kedja för extra stabilitet.

Den Natal flytande våren System kan du öka eller minska rebound av drevkarlen från huvudet och öka effekten utan att känna tyngre. A Natal själv utjämning Hoop klämman gör det enkelt att ansluta eller koppla från pedalen från bågen utan att behöva nå under fotstödet. Den passar också nästan alla bastrumma hoop.

Bottenplattan är icke-slip för extra stabilitet och kommer med en clip-on Trumnyckel så att du kan ändra dina inställningar snabbt och enkelt. Nödbroms är också etsat med Natal logotyp för extra spela grepp. Det är den Pro serie pedalen beprövad styrka och hållbarhet, kombinerar innovativ design med precision och prestanda, som gör det första valet för många professionella trummisar, i studion eller på vägen.

Förutom funktionerna ovan, har en super känslig lätta aluminium drivaxel utformats som skall fastställas med en bult, snarare än de mer vanliga två, vilket möjliggör snabbare installation och uppdelning.

Funktioner

  • Extremt stark, tålig och strömlinjeformad
  • Smidig cam
  • Stabiliserande Natal fotplattorna
  • Flytspackling hoop clamp
  • Fullt justerbar