DISC Paiste PST 8 Universal Cymbal Set + Extra 18'' Med. Crash Cymbal

3 949 kr Ord.pris 5 303 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Otroligt värde - spara 80 £!.
  • Reflektor Medium 14'' Hihat.
  • 16'' reflektor Medium Crash.
  • 20'' reflektor Medium Ride.
  • 18'' reflektor Medium Crash

DISC Paiste PST 8 Universal Cymbal Set + Extra 18'' Med. Crash Cymbal

Detaljer

Fusion av schweiziska cymbal ljud know-how med tyska hi-tech expertis. PST cymbaler utgör ett genombrott kombination av kvalitet och värde, och övertyga med överlägset ljud och utseende.Artikelnummer: 40932

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Lämplig för alla arenor, intima eller stora. Använda dem för att spela live och casual inspelning. En mångsidig allround redo för att spela en hel rad musikstilar. PST 8s har en ljusa, rena, fullt ljud som är inriktad, styckning och energisk med tydlighet, värme och tonala definition.

PST 8 cymbaler är tillverkade av det legendariska 2002 bronset, raffinerade genom traditionella hand Hamra och perfekt med den unika handgjorda reflektor finishen. Dessa kännetecken för schweiziska utförande göra dessa cymbaler ren Paiste instrument, men de är som attraktivt prissatta som andra framgångsrika Paiste Sound Technology-serien.

Principen om Paiste familjeföretaget är att ständigt skapa nya ljud med cymbaler, gonggongar och brons slagverk efter kreativa behov trummisar och slagverkare.

Grunden för detta sökande efter musikaliska ljud är en framgångsrik kombination av kreativa fantasi av musiker och uppfinningsrik ande den musikalisk instrumentmakaren. Den gnista som ständigt stärker denna sökning är musik själv, i alla dess skönhet, komplexitet och till synes oändliga kapacitet för nya sätt att uttryck. Förhållandet mellan oss som ljud beslutsfattare, trummisar och slagverkare som musiker, är en mycket intim manifestation av denna djupa princip.

Paiste cymbaler är State-Of-The-Art

Paiste cymbal programmet återspeglar alltid det aktuella tillståndet för musik. Musik är otroligt varierande och ändras hela tiden. Dagens musik mixar och matchar stilar; det lånar fritt från historiska perioder. det att berikas av etniska och traditionella genrer; det fortsätter att integrera hela världen musikstilar.

Spelare inte längre begränsa sig inom en viss stil och heller Paistes imponerande artisturval, däribland legendariska trummisar som inte Stewart Copeland av polisen, Tico Torres Bon Jovi, Nicko McBrain för Iron Maiden som Charlie Benante av Anthax och den legendariske Frank Beard av ZZ Top. Paiste cymbaler är en stöttepelare i världen av moderna musik samt att valet o Joey Fordison av Slipknot berömmelse och Jeremy Spencer av den mäktiga fem Finger Death Punch.

Funktioner

Innehåller:

Specifikationer

  • Legering: CuSn8 brons
  • Program: Alla volym inställningar - Live spela - hela utbud av musikstilar
  • Ljud: Ljus, ren, full, fokuserad, styckning och energisk med full funktionell och musikaliska egenskaper