DISC Percussion Plus PP275 Bells Combi Set, 8 Obs

587 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Uppsättning av 8 klockor.
  • Spela som skrivbord klockor eller Hand klockor.
  • Färg och spela utbud.
  • Idealisk för skolor.
  • Byggt till sista

DISC Percussion Plus PP275 Bells Combi Set, 8 Obs

Detaljer
Den slagverk Plus Combi 8 Bell som kan användas som antingen skrivbord klockor (helt enkelt trycka på toppen av handtaget ner) eller som Hand klockorna genom att hålla i handtaget och ringer klockan. Detta är en del av färg och lek och idealisk för användning i skolor. Klockorna har utmärkt ton och tuning och är byggda för att hålla. Bra när de spelas individuellt eller i grupp.

Artikelnummer: 48327

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Obs färgerna på denna Combi Bell som matchar med andra produkter i intervallet färg & Play, inklusive Chime Bar set och Wak! Ett rör. Alla instrument i intervallet följa ChromaPlay, en färg metod som färgkodade noter motsvarar specifika noter av skriftlig musik. Denna metod tillåter spelare som inte kan läsa musik att spela utan svårighet och för instrument i detta intervall att spelas tillsammans med lätthet. Wak! en melodi bok ger färg kodade notblad som kan spelas med detta hela utbud.

Klockorna kan åtföljas av en uppsättning 5 kromatisk Combi klockor, att göra en helt kromatisk uppsättning. Detta kan utökas ytterligare genom att dessutom lägga till uppsättningen 7 Extended Combi klockorna, som lägger till ytterligare noter ovan och nedan den original sortiment.