DISC SJC trummor anpassade 14 x 7 Virveltrumma, Lime grönt Glitter

 • Video 1
 • Video 2
5 206 kr Ord.pris 7 524 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Hyllning till "Old School" SJC virveltrummor.
 • Stolt handgjorda i Massachusetts, USA.
 • GS007 knep kasta Off möjliggör smidig spaken mäter.
 • 2,3 mm stål fälgar uppmuntra länge och öppna Sustain.
 • Fantastiska limegrön och mässing kombination

DISC SJC trummor anpassade 14 x 7 Virveltrumma, Lime grönt Glitter

Detaljer

Detta SJC trummor anpassade limegrön Virveltrumma är något som vi verkligen älskar att se! Detta Virveltrumma är en sann hyllning till tidig början av det världsberömda SJC Drum företaget och perfekt fångar gamla skolan ursprunget. Tillverkade för hand i USA, 10 ply Lönn skal erbjuder djup och rik toner som kommer att skära genom varje mix, medan mässing Hårdvara och dubbel slutade tube lugs Yta lysande utseende av denna trumma.Observera: När du köper en SJC trumset av Gear4Music du kommer att göra betydande besparingar mot kostnaden för direkta frakt från USA och EU tull importavgifter. För mer information vänligen kontakta oss

Artikelnummer: 72268

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Tonar

SJC trummor anpassade 14 x 7 Virveltrumma, Lime grönt Glitter har tillverkats med Lönn skal att ge Virveltrumma en varm ton och förbättrade lägre frekvenser. Fördelningen av mitten och höga frekvenserna fördelas jämnt, vilket leder till en övergripande kraftfull och befodralande ton.

Hardware

Även om används ofta för toms, detta Virveltrumma utnyttjar 2,3 mm triple-fläns stål fälgar som uppmuntrar öppen och länge Sustain, ytterligare bidra till trumman och respons. Utöver detta är den standard SJC Virveltrumma kablar ger en fantastisk blandning av shell ton och Virveltrumma tråd snap, ytterligare bistå definitionen av virveltrummor dynamiskt ljud. De dubbla slutade tube lugs används är hållbara och ger bra stabilitet och justerbarhet, tillåter spelaren att spela till hans eller hennes exakta önskemål. Ett Trick GS007 kasta av presenterade på Virveltrumma använder släta spaken mäter som gör praktiska och enkelt handhavande prioritet.

SJC Custom

Den distinkta SJC märket ligger på skalet stolt Markera Virveltrumma som en produkt av hög kvalitet tillverkning och hantverk, producerar en fantastisk känsla och enastående ton. virveltrummor unika utseende kan hänföras till den innovativa karaktären hos SJCS omfattande egen tillverkning. SJC ta enorm stolthet i att skapa och formulera varje spelare individuella stil, att säkerställa att varje spelare har möjligheten att skapa sin egen unika musikaliska fotavtryck.

Om SJC trummor

Med ödmjuk början i Mike och Scott Ciprari (SJC) mormors källare, SJC har sedan dess utvecklats till en av världens ledande drum tillverkare och leverantörer. I början var bröderna fast beslutna att pioneer ljudet av en generation som outtröttligt försöka förbättra sig själva och deras Trumset tills de hade nått ett tillstånd av perfektion. Broderns färdigheter fortskred och de fick bättre på byggnaden, kom de det en bra idé att få några av sina vänner att spela sina kit och börja sprida ordet. Band som A Wilhelm Scream och Strike Anywhere var några av de några påskrifter från brothers. SJCS vändpunkten kom när musikaliska känslan panik! På Disco spelade MTV awards music 2006. Denna brytpunkt aktiverat varumärket att förgrena sig ut och stöder en mängd större och mer heterogen band som Hawthorne Heights, Aiden och Cobra Starship. Expanderar sin redan imponerande artisturval, SJC började nå oöverträffade höjder och lyckats flytta ut sin mormors källare och in i ett lager, aktivera SJC att införa några nya dedikerade personal.

Embracing spelet av innovation, SJC har konsekvent skapat trummor som producerar högkvalitativa ton och en distinkt karaktär, ofta till den exakta specifikationen av uppmärksammade artister. Under de senaste två åren har SJC tecknat trummisar Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (New Found Glory), Zach Lind (Jimmy Eat World) och Tre Cool (Green Day). Med alla dessa världskända artister tidigare som godkändes av stora internationella företag, talar det volymer av SJC för sin önskan att byta till ett eget företag.

Med en praktiskt taget oändliga lista med anpassade alternativ prioriterar SJC trummisen särskilda krav samtidigt att aldrig kompromissa sin klassiska och unika ljud. Med en ständigt växande lista av stora namnen på deras lista, har SJC varit en konsekvent val för många berömda trummisar världen över, betona sitt engagemang för kvalitet och ljud.

Recensioner

"Jag har spelat bokstavligen varje märke av oss trummor där ute, och jag har äntligen hittat mitt hem. Jag har letat från trummor som dessa hela mitt liv. Sanna amerikanska hot rod anpassade kit. Från den utseende och ljud till service och uppmärksamhet, det är bra att nu vara en del av familjen SJC. " Tré Cool - Green Day

"Jag har ingen aning om hur jag började bara knappt spela dessa trummor, de låter otroligt! Inte säker vad rock jag bodde. Jag kan inte uttrycka hur stolt jag är att nu ingå i SJC och får spela dessa fantastiska trummor varje kväll." Dave git

"Jag är verklig och ärlig: Jag är så stolt att spela SJC trummor. De har behandlat mig så bra sedan jag började spela dem 5 år sedan. Tack!" Rian Dawson-någonsin Low

Funktioner

 • 7 x 14 10-ply lönn Shell
 • Lime grönt Glitter Wrap
 • Dubbel slutade Tube rörkabelskor
 • 2.3mm hoops
 • Mässing Hardware