DISC Tama SLP 14'' x 5,5 '' Vintage stål Virveltrumma

 • Video 1
2 034 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Tama SLP Vintage stal skal Virveltrumma, 14'' x 5.5''.
 • Nickel Plating med Krom Hardware.
 • Ljud Arc Hoop och massing Tube Lug.
 • Rika, torr Vintage respons och kraftfull projektion.
 • Perfekt for att spela Rock, Mainstream och Jazz

DISC Tama SLP 14'' x 5,5 '' Vintage stål Virveltrumma

Detaljer

Tama skapade Sound Lab Project-serien så att varje trummisen hittar en Virveltrumma att matcha deras ljud perfekt. Med detta Vintage stål skal Virveltrumma som keystone i ditt kit, kan du ringa av sökningen.

Artikelnummer: 24022

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den Tama SLP Vintage stål Virveltrumma levererar kraftfulla projektion och lagt till Sustain från Sound Arc Hoops. Som ger dig bra ljud om trimmad högt eller lågt, SLP Vintage stål Virveltrumma genererar en rik och torr svar, påminner eller många vintage trummor på grund av det Super känslig Hi-Carbon Snappy Snare. 1,2 mm, 5,5-tums x 14" stål skalet med nickel plating Yta, chrome Hårdvara och en Sound Arc hoop ge TAMA SLP Virveltrumma en slående look. Vintage stål är perfekt för att spela Rock, Mainstream & Jazz.

Recensioner

"Distinkt, vackert byggt uppsättning virveltrummor som täcker nästan alla musikaliska genre."

-MusicRadar.com

TAMA'S SLP-serien är resultatet av en omfattande forskning och utveckling som lett till ett varierat utbud av SLP skalmaterial. Tjocklek och vissa delar var experimenterade med för att hitta varje Shells sonic potential.

Tama Sound Lab Project-serien

Tama's Sound Lab Project-serien är ett extremt mångsidig serie av Virveltrummor, utformad för att inkludera en Virveltrumma för varje trumma situation så att du kan hitta den perfekta trumman för dina specifika behov. Tama spenderat många år forskat vad det tar för att göra en fantastisk Virveltrumma, testa en rad olika komponenter att se bara vad som kan uppnås. SLP serien innehåller trummor av ett brett utbud olika material och storlekar, inklusive 4 trä trummor och 4 metall trummor, alla erbjuder unika funktioner och ljud. Tama tror att Virveltrumman är slutstenen i någon trummisen ljud, vilket är varför den SLP-serien var avsedd att hjälpa trummisar förbättrar sina egna ljud.

About Tama

Med upp till 40 år inom trumma, Tama har utvecklat ett unikt varumärke som prioriterar både bra tonkvalitet och enastående estetik. Med en eklektisk lista över artister på deras roster, Tama har konsekvent levererat högkvalitativa slagverk till en mängd musiker under åren. Denna omfattande lista inkluderar lik av djur som ledare trummisen Matt Garstka, mjältbrands Charlie Benante, ZZ Top's Frank Beard och Kendrick Lamar's Rico Nichols. Tama trummor accentuerar varje individs specifika nyanserad spelstil och ge spelaren oöverträffad ton och mångsidighet.

Specifikationer

 • Shell: 1,2 mm, stål skal
 • Storlek: 5,5 x 14"
 • Finish: Nickel plätering med Chrome hardware
 • Hoop: Sound Arc Hoop
 • Lug: Mässing rör Lug
 • Virveltrummor: 20 kolstål Strand Super känslig Hej-Snappy virveltrummor