DISC Tama Starclassic Performer B/B 4Pc Shell Pack, honung Amber guld

13 576 kr Ord.pris 14 853 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Kombinerade Björk och Bubinga skal erbjuder fantastiska toner.
  • Har fokuserat och exakt ljud av Björk.
  • Bubinga lager förbättra låg slut toner.
  • Star-Cast montering säkerställer Shell isolering från Hardware.
  • Vänligen observera - cymbaler, Virveltrumma och Hårdvara ingår ej

DISC Tama Starclassic Performer B/B 4Pc Shell Pack, honung Amber guld

Detaljer

Den Tama Starclassic Performer B/B skal pack är designad för att erbjuda trummisar rik, sonic skönheten av bubinga skal men till ett mer överkomligt pris. Resultatet är ett äktenskap av bubinga och Björk, ger spelarna en prisvärd men verkligen speciell trumset. Med den exakta attacken av Björk men också njuta rika bottenregister av bubinga, Starclassic Performer BB är perfekt för dem som söker professionell, kompromisslös ton utan att bryta banken. Star-Cast tom montering också säkerställer att skalen är isolerade från hårdvara, ger dem möjlighet att genljuda fullt.


Artikelnummer: 44752

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Trumma skal

Starclassic Performer B/B skalen är utformade med en unik konstruktion, med 3ply Bubinga för inre skikten och 4-5ply Björk över toppen. Dessa två skogar arbeta tillsammans för att skapa en rik, dynamisk ton, erbjuder fokuserad attacken av en Björk skal med förbättrad bottenregister en Bubinga skal.

Star-Cast monteringssystem

Star-Cast montering systemet har alltid erbjudit topp resonans och stabilitet för TAMA'S pro-trummor, men nu TAMA har förbättrat det ytterligare. En ny strömlinjeformad design gör det enklare att placera toms närmare tillsammans för större lätthet och bekvämlighet än någonsin tidigare. En övergång till aluminium erbjuder dessutom lägre vikt och ännu sannare tonala vibrationer. Sist men inte minst, Star-Cast är nu klädd för att matcha din trumma skal hardware!

Minsta kontakt

Från Star-Cast montering systemet till de enda lilla släpandena var varje aspekt av Starclassic taylored att kombinerar med Tama's ideal av bare minimum av shell kontakt. I stället för metall emblem nitade till skalet använder Starclassic en lönn airhole mössa och en logotyp som är märkt på skalet innan den slutliga Ytaen tillämpas. Dessa funktioner bidrar också till Starclassics rik, tidlösa utseende.

Gjutna fälgar

Hoops inte bara påverkar trumma tuning men också påverka Trumljud, vilket är varför valet av tunnband var så viktigt att konstruktörerna av Tamas professionella trumma linjer. Den Tama Starclassic lönn har zink gjuten hoops, som tillverkas genom att injicera smält metall i formar. Gjutna fälgar har mer täthet och konsekventare i form än triple-fläns hoops, som tillverkas genom att böja metallplattor. Gjutna fälgar gör tuning mer konsekvent och lättare att uppnå eftersom spänningen bultarna alltid kontakta bågen ordentligt. Trummor med gjutna fälgar erbjuder också skarpare attack, tydlig och resonant diskant och mycket mer kraftfulla rim skott.

Konfiguration

  • 22-tums x 18" kick trumma
  • 10-tums x 8" Tom
  • 12-tums x 9" Tom
  • 16-tums x 14'' golv Tom
  • MTH909 Dubbel Tom hållare

Observera: cymbaler, Virveltrumma och Hårdvara säljs separat