Jingle Stick av Gear4Music - B-Stock

  • Video 1
57 kr Ord.pris 67 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Perfekt för utbildningsändamål

Jingle Stick av Gear4Music - B-Stock

Detaljer
En hög kvalitet jingle pinne med en läderrem och trähandtag till ett överkomligt pris.

Observera att detta är en B-Stock objekt. B-lager är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manual kan saknas och det kan finnas vissa mindre tecken på användning.
Annars kan verkar enheten som ny.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kanske har registrerats eller kan inte längre ingå.

Artikelnummer: 80381

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning
En högkvalitativ jingle stick med 17 rostfritt stål bells, ett trähandtag och läderrem i hög kvalitet. Kvaliteten på detta jingle stick är oslagbart pris.

Inkluderar 1 års garanti

Hur säljer Gear4music högkvalitativa musikinstrument till så låga priser? Efter år av forskning, utveckling och utvärdering Gear4music har inlett ett samarbete direkt med de allra bästa tillverkarna från hela världen och beställde en rad musikprodukter att vi är stolta över att ha bära Gear4music namn. De levereras direkt från professionell tillverkning workshops till vår Storbritannien distributionscentrum för slutliga kontroller innan det levereras till dig, skära ut mellanhanden, sänka transportkostnaderna, och som ger bästa möjliga värde för pengarna.

Idag, du hittar trumset, akustiska och elektriska gitarrer, träblås, brass och sträng instrument till salu, allt till otroligt låga priser. Men de imponerande priserna är inte slutet av historien; inte bara är våra instrument gjort mycket spelbara standarder som du d räknar på dyrare produkter, men de produceras etiskt och ansvarsfullt sätt att uppfylla förväntningarna som en omtänksam värld.