Ludwig Signet 105 GigaBeat 3st Shell Pack, alpina blå

11 095 kr Ord.pris 13 643 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • 3-delat Shell Pack.
 • 100 procent lönn, 6-lagers skal.
 • Triad 3-punkt Tom fjädring fästen.
 • Insta-Lite skruv-mindre klackarna.
 • Exo-Xotic träfanér Yta

Ludwig Signet 105 GigaBeat 3st Shell Pack, alpina blå

Detaljer

Ludwig Signet 105 är handgjorda av Ludwig i Monroe, NC, och är byggd för att ge lovande spelaren high-end nordamerikanska Lönn ton till överkomliga priser. Trummisen är kunna bygga och anpassa sina kit i minuter genom att följa en enkel, givande församling process, Ludwig's Insta-Lite skruv-mindre klackarna och Triad 3-punkt tom fjädring fästen.

Artikelnummer: 46305

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Den Ludwig Signet 105 är byggd på en standard 20" bastrumma, med en 12" monterad tom och en 14" golv tom. Detta skal kit har en EcoXotic träfanér avsluta med en hand-tillämpad Sidenmatt lack, inte att vara missat ute på.

Om Ludwig trummor

Inrättades 1909 av William F. & Theobald Ludwig, Ludwig trumma företaget har sedan utvecklats för att bli en av världens ledande tillverkare av trumman. William hade en professionell trummis, utför och turnerar med cirkusar och visar tillsammans med enstaka spelningar. Bröderna beslutat att öppna en trumma butik i Chicago, och kallade det Ludwig & Ludwig. Företaget började med ett koncept för utformning och tillverkning av en bastrumma pedal, men snabbt utvecklats, lägga till nya produkter till katalog inklusive Virveltrummor och pukor.

Efter Theobald Ludwig dog 1918, William fortsatte själv, och 1923, Ludwig hade blivit en av de största trumma tillverkare i världen, med 240 anställda. I de sena 20-årsåldern, Ludwig & Ludwig såldes till C.G. Conn instrument company, och trots att vistas på driva bolaget som nu tillhörde Conn, William Ludwig så småningom lämnade för att starta ett nytt företag som han döpte efter initialerna: WFL Drum företaget, 1937. Under andra världskriget, företaget tillverkade trummor i liten skala men snart växte i storlek att bli en av de huvudsakliga konkurrenterna för Ludwig & Ludwig. Under de följande åren, Ludwig & Ludwig slutat producera trummor helt och hållet, vilket innebär att William och hans son Bill Jr kunde köpa Ludwig varumärke tillbaka från Conn.

Under 1960-talet, Ludwig började få enorma mängder publicitet och deras produkter börjat bli mycket mer allmänt erkänt i hela trummande branschen. Ludwig börjat införa fler och fler produkter till deras sortiment, med viktiga artister som John Bonham från Led Zeppelin utför på Ludwig trummor och få ännu mer publicitet och erkännande.

Sedan 1960- och 1970-talet, Ludwig har behållit sin ställning som en av de mest populära trumman tillverkarna i världen. Tillverkningsanläggning förblir i Monroe, NC, erbjuder enorma sortiment av trummor och tillbehör, inklusive full trumset, virveltrummor, slagverk, hardware, tillbehör och även varor. Företaget också firade sitt 100-årsjubileum, släppa ännu mer flaggskepp trummande utrustning. Ludwig's virveltrummor anses ofta några av bästa i branschen, innehar titeln världens mest turnerade och spelade in virveltrummor någonsin. Erbjuder ljud som är ofta imiterad men aldrig dupliceras, virveltrummor finns i en mängd olika material, storlekar, Yta, och med olika komponenter. Varje Virveltrumma erbjuder unika kvaliteter, men de alla dela en fastighet. En verkligt oslagbart ljud.

Med över hundra år i yrket som slagverk, Ludwig har tillhandahållit högkvalitativa trummor till en omfattande lista med kända trummisar världen över. Följ i fotspåren av storheter och bana din väg till slagverk glans genom ett fantastiskt urval av färger, stilar och storlekar för att få bäst ur din spelar.

Funktioner

 • 100 procent lönn, 6-lagers skal
 • Triad 3-punkt tom suspension fästen
 • Insta-Lite skruv-mindre klackarna
 • EXO-Xotic träfanér Yta

Konfiguration

 • 20 x 16" kick
 • 12 x 8-1/2" monterad toms
 • 14 x 14" golv tom

Observera: Hårdvara och cymbaler säljs separat