Natal Pro Series Double Bastrumma Pedal, snabb Cam, vänster fotade - öppnad kartong

1 311 kr Ord.pris 4 486 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Ultra snabb Cam för snabb och kraftfull Attack.
  • Ultra stark, tålig, strömlinjeformad Pedal.
  • Justerbar beater Arc - Max Control.
  • Non-Slip Natal Footplate.
  • Vänster fotade dubbel Kick Pedal

Natal Pro Series Double Bastrumma Pedal, snabb Cam, vänster fotade - öppnad kartong

Detaljer
Den Natal Pro serie dubbel Bastrumma Pedal är det ultimata vapnet för en vänster fotade professionell trummis arsenal. Med en snabb cam för snabb och kraftfull attack, kommer denna pedal imponera även de mest krävande trummisar. En annan unik funktion är möjligheten att justera vinkeln på ÄGGVISP båge, oberoende av cam. Detta innebär att du kan anpassa control av din pedal fullt ut. Viktigast, Natal Pro Series Hårdvara är byggd som en tank, redo att tåla år av straffet på turné.

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 78216

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Natal Pro serie Drum pedaler ger två val av webbkamera, snabb eller släta: The snabb Cam erbjuder starkare kraft och attack, uppnås genom en plattare cam profil som ökar den vinkel som driver kedjan drevkarlen, att det slog hårdare. Smidig Cam ger större dynamik; en rundad cam ger en mer känslig känsla som lämpar sig väl för en mer nyanserad spelstil.

Natal Pro serie pedaler har förmågan att ändra vinkeln på drevkarlen självständigt från cam. Justera den beater bågen ger dig bättre control av dina prestationer. Kombinationen av cam och beater arc justering innebär att Pro serie pedalen tillgodoser ett omfattande utbud av olika play-inställningarna. Den unika axel sex med rostfri enhet tillsammans för jämn och exakt drift. Fotstödet är extremt stark, gjord av förstärkt aluminium. Den är kopplad till cam med en dubbel kedja för extra stabilitet.

Den Natal flytande våren System kan du öka eller minska rebound av drevkarlen från huvudet och öka effekten utan att känna tyngre. A Natal Self Levelling Hoop klämman gör det enkelt att ansluta eller koppla från pedalen från bågen utan att behöva nå under fotstödet. Den passar också nästan alla bastrumma hoop.

Bottenplattan är icke-slip för extra stabilitet och kommer med en clip-on Trumnyckel så att du kan ändra dina inställningar snabbt och enkelt. Nödbroms är också etsat med Natal logotyp för extra spela grepp. Det är den Pro serie pedalen beprövad styrka och hållbarhet, kombinerar innovativ design med precision och prestanda, som gör det första valet för många professionella trummisar, i studion eller på vägen.

Förutom funktionerna ovan, har en super känslig lätta aluminium drivaxel utformats som skall fastställas med en bult, snarare än de mer vanliga två, vilket möjliggör snabbare installation och uppdelning.

Funktioner

  • Extremt stark, tålig och strömlinjeformad
  • Snabb cam
  • Non-slip Natal footplates
  • Flytspackling hoop clamp
  • Fullt justerbar
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.