Percussion Plus PP790-1 Wak-a-Tube diatonisk ange

183 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Roligt och lätt att spela.
  • Idealisk för barn.
  • Musik utbildning verktyg.
  • Lätt

Percussion Plus PP790-1 Wak-a-Tube diatonisk ange

Detaljer
Den slagverk Plus Wak! ett rör är enormt populära med skolor och grupper. Dessa färgglada, mångsidig rör kan spelas med en visp, slog mot varandra eller knackade på nästan vad som helst att skapa ett brett utbud ljud. De är idealiska för grupper som vill skapa harmonier tillsammans.

Artikelnummer: 21483

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Barnen kommer att älska dessa enkla och billiga musik rör. De är ett bra sätt att börja förstå musik och barn kan vanligtvis skapa enkla låtar inom några minuter. De uppmuntrar teambuilding, grupp deltagande, förbättrad ögonkontakt och samordning. De är lätt så lätt att transportera och när det spelas, rören är relativt lugn så perfekt för att spela i platser som behöver minimalt buller störningar.

Dessa Wak färger! en rör match med andra produkter i intervallet slagverk Plus färg & Play, inklusive Chime Bar set och Combi klockorna, som alla följer ChromaPlay, en färg-metoden i vilken färg kodade noter motsvarar specifika noter av musik. Denna metod tillåter spelare som inte kan läsa musik att spela utan svårighet och för instrument i detta intervall att spelas tillsammans med lätthet. Wak! en melodi bok ger färg kodade notblad som kan spelas med detta hela utbud.

Denna uppsättning kan åtföljas av en uppsättning 5 kromatisk noter, att göra en helt kromatisk uppsättning. En Wak! en Rap och Wak! Röret ställning är också tillgängliga för lagring och bär och Wak! en mössor kan kopplas till röret att ändra tonhöjden i noten sänks en oktav.

Funktioner

  • Observera intervallet C40-C52
  • Längd inclusive mellan L12-tums (30cm) och 24" (60cm)