Roland KT-9 Kick Trigger Pedal - öppnad kartong

1 576 kr Ord.pris 1 838 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Perfekt komplement till alla Roland V-Trumsetup.
  • Minskar prestanda buller med 85%.
  • Idealisk för tyst övningssessioner.
  • Har en Beaterless Design och länk mekanism.
  • Naturfärgad och uttrycksfulla spelbarhet

Roland KT-9 Kick Trigger Pedal - öppnad kartong

Detaljer

Detta är en B-Stock objekt. Observera att B-Stock objekt är antingen ex display, ex reparation, eller tidigare har returnerats av en annan kund.Roland KT-9 Kick Trigger pedalen är den perfekta följeslagaren till någon Roland V-Drum setup. Denna innovativa kick pedal har en beaterless design och en patentsökt länk mekanism, vilket leder till en dramatisk minskning buller när spelade utan att kompromissa på pedalen känsla och spelbarhet. Med KT-9 under foten, kan du spela så hårt som din likadana tills så sent som du vill utan att störa andra runt omkring dig.

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 78440

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Spela när det passar dig

Elektroniskt trumset är betydligt dämmaree än akustisk kit, men det fortfarande ett hörbart ljud när du pressa en standard kick pedal, och en annan när drevkarlen träffar kick pad. Om lugna träningar har prioritet, är KT-9 ett måste, med dess beaterless design och nyutvecklade länk mekanism vilket resulterar i upp till 85% mindre buller i din övning utrymme.

Kompakt Beaterless Design

Du & rsquo; ve ställa in ditt kit som passar dig och med sin kompakt beaterless design, KT-9 passar rätt in, tar upp ett minimalt fotavtryck och lämnar utrymme för alla dina favorit slagverk prylar. Snabb att ställa upp och kompatibel med någon V-Drums ljud moduler med 1/4 '' trigger ingångar, KT-9 är den perfekt komplement till din elektroniska kit, få professionell kick pedalkänsla till en låg ljudnivå övning scenario.

Tillåter avancerade tekniker och stöder din trumma stil

Om du & rsquo; re öva hemma eller spelar in, det viktigt att ha en kick pedal som plockar upp alla nyanser i din trumma stil. KT-9 är ett utmärkt val för uttrycksfull spelare. I enhet fötter garantera total stabilitet, så att du kan arbeta pedalen så hårt eller mjukt som du vill (med klanggeneratorns plocka upp varje nyans). Med en bekant tå-propp till sätta din fotposition, KT-9 mjuk pedal mekanism ger autentiska kick känsla och låter dig öva när du önskar.

Funktioner

  • Tystare drift i sena övning (85% mindre buller i din övning utrymme och 63% mindre rum nedan, jämfört till Roland KD-9)
  • Länk mekanism gör ultratyst drift och autentisk spela känsla
  • Kompakt design, enkel installation och små fotavtryck för hem övning
  • Användning tillsammans med andra ljuddämpande Roland produkter för den quiest någonsin prestanda