SJC Drums Club 14 x 6,5 Virveltrumma, Nickel över stål med krom HW

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
 • Video 6
3 922 kr Ord.pris 4 821 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Stolt handgjorda i Massachusetts, USA.
 • Stål skal producerar Bright och kraftfull ton.
 • Ökad volym penetrerar varje Mix.
 • Vintage kasta bort till praktiska mäter.
 • 2,3 mm stål fälgar uppmuntra länge och öppna Sustain

SJC Drums Club 14 x 6,5 Virveltrumma, Nickel över stål med krom HW

Detaljer

Den SJC Drums Club serie 14 x 6,5 Virveltrumma är en fantastisk, Tillverkade för hand Virveltrumma produceras i USA vid ett knockout-pris. Med sitt Nickel över stål krom skal, SJC Club serien Virveltrumma ger en ljus och resonant ton som smälter väl med en mängd musikaliska stilar och genrer. Kärleksfullt utformad av samma team bakom SJCS världen berömda anpassade kit, klubben Virveltrumma kommer att erbjuda krävande trummisar oslagbar ton och tidlösa, vackra utseende.Observera: När du köper en SJC Virveltrumma av Gear4Music du kommer att göra betydande besparingar mot kostnaden för direkta frakt från USA och EU importera tull avgifter. För mer information kontakta oss.

Artikelnummer: 72143

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

SJC Club serien Snare

Club serien Virveltrumma är en prisvärd och mångsidig tillägg till någon trumset. Den innovativa kombinationen av nickel på stål lånar Virveltrumma en ljusa och resonant ton som ger en skarp och kraftfull balans till någon blandning. Club serien Virveltrumma är en dynamisk Virveltrumma som är skickliga på att spela en mängd olika genrer. Från metal till jazz, klubben Virveltrumma ger oöverträffad definition och ton till spelaren.

Hardware

Den Virveltrumma har en vintage kasta att använder en enkel och laterala stil-kasta-off som gör praktisk och enkel drift prioritet. 2.3 mm trippel flänsad stål hoops uppmuntra öppnar och lång sustain, bidrar till att skapa det klassiskt Virveltrumma ljud. Utöver detta, den standard SJC Virveltrumma trådarna ger en härlig mix av shell ton och Virveltrumma tråd snap, ytterligare bistå definitionen av de snare's dynamiskt ljud. Virveltrumma sängar längst med kanten av skalet på vardera änden av Virveltrumma ledningar tillåter dem att sitta Plant när åtdragna för att förhindra buzz och gör det enkelt att hålla din resonant Virveltrumma huvudet i samklang. De tube lugs används i Club-serien Virveltrumma är hållbara och ger bra stabilitet och justerbarhet.

Tillverkning

Den distinkta SJC-märket ligger på skalet stolt Markera Virveltrumma som en produkt av hög kvalitet tillverkning och hantverk. Byggd i Massachusetts av de mycket samma hantverkare som skapar innovativa anpassade kit, SJC Club serien Virveltrumma håller den arbetande musiker och student i åtanke, att Sustain en jordad överkomliga priser som möjliggör trummisar spela högkvalitativa instrument till ett otroligt pris.

Om SJC trummor

Med ödmjuka början i Mike och Scott Ciprari's (SJC) mormors källare i åldrarna 13 och 14, bröderna har sedan dess utvecklats till en av världens ledande drum tillverkare och leverantörer. Alltid i framkant av innovation, har SJC alltid fokuserat på att göra trummis brännpunkten av någon prestanda.

När de blev bättre på byggnaden, tyckte bröderna det var en bra idé att få några av sina vänner att spela sina kit och börja sprida ordet. Band som A Wilhelm Scream och Strike Anywhere var några av de några påskrifter från bröderna. SJCS vändpunkten kom när den musikaliska känslan ' Panic! På Disco' spelade MTV music awards 2006. Detta avgörande ögonblick aktiverat varumärket att gren ut och stöder en mängd större och mångsidigare band som Hawthorne Heights, Aiden och Cobra Starship. Utökar sin redan imponerande artisturval, SJC började att nå oöverträffade höjder och lyckats flytta ur sin mormors källare och in i ett lager, aktivera SJC att införa ett litet antal nya dedikerade personal.

Embracing spelet av innovation, SJC har konsekvent skapat trummor som producerar högkvalitativa toner och en distinkt karaktär, ofta till exakt specifikation av hög profil artister. Under de senaste två åren, har SJC tecknat trummisar Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (New Found Glory), Zach Lind (Jimmy Eat World) och Tre Cool (Green Day). Med alla dessa världskända artister tidigare som godkändes av stora internationella företag, talar det volymer av SJC för sin önskan att byta till ett eget företag.

Med en nästan oändlig lista med anpassade alternativ prioriterar SJC trummisen specifika krav samtidigt aldrig kompromissa sin klassiska och unika ljud. Med en ständigt växande lista av stora namnen på deras roster, har SJC varit en konsekvent val för många kända trummisar världen över, att betona sitt engagemang för kvalitet och ljud.

Recensioner

"Jag har spelat bokstavligen varje märke av OSS trummor ute, och jag har äntligen hittat mitt hem. Jag har letat från trummor som dessa hela mitt liv. Sann amerikansk hotrod anpassade kit. Från utseende och ljud till den service och uppmärksamhet, det är bra att nu vara en del av familjen SJC." Tré Cool - Green Day

"Jag har ingen aning om hur jag började bara knappt spela dessa trummor, de låter otroligt! Inte säker vad rock jag levde. Jag kan inte uttrycka hur stolt jag är över att nu vara en del av SJC och får spela dessa fantastiska trummor varje kväll." Dave git

"Jag är verklig och ärlig: Jag är så stolt att spela SJC trummor. De har behandlat mig så bra sedan jag började spela dem 5 år sedan. Tack!" Rian Dawson - någonsin Low

Funktioner

 • Dubbel avslutade Tube Lugs
 • 20 Strand Virveltrumma ledningar
 • Chrome Hardware
 • Vintage Throw Off

Specifikationer

 • Mått (diameter x djup): 14-tums x 6,5"
 • Shell: Nickel över stål skal
 • Shell tjocklek: 1 mm
 • Hoops: 2,3 mm stål fläns Hoops