SJC Drums Club 18'' 3 bit Shell Pack, Burgundy Sidenmatt fläcken

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
 • Video 6
15 233 kr Ord.pris 17 510 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Kompakt Shell Pack med Vintage stil och livliga ljud.
 • Stolt handgjorda i Massachusetts, USA.
 • 100 procent amerikansk lönn skal för mångsidig, Resonant ton.
 • SJC 45 graders uthärda kanten gör ökade Sustain och Attack.
 • SJC sköld rörkabelskor erbjudande bättre stämmande stabilitet och justerbarhet

SJC Drums Club 18'' 3 bit Shell Pack, Burgundy Sidenmatt fläcken

Detaljer

Den SJC Custom Drums Club Series Shell Pack är utformad för att erbjuda krävande trummisar en mycket mångsidig, premium kvalitet bärbara gigging kit. SJC Club serien har varit Tillverkade för hand i USA av SJCS hantverkare, inte kompromissa med kvalitet eller stil. Bygga på deras arv av tillverkning dynamiska och mångsidig trummor, har SJC trummor skapat den ultimata kompakt uppsättningen. På Club Shell Pack lämpar sig för ett antal olika stilar, lägga till en smidig låg slut slagkraftighet och jämn ton på en väl balanserad och livliga ljud.Observera: När du köper en SJC trumset av Gear4Music du kommer att göra betydande besparingar mot kostnaden för direkta frakt från USA och EU tull importavgifter. För mer information vänligen kontakta oss

Artikelnummer: 72137

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Satsen

I Club serien Trumset kombinerar moderna mångsidighet och funktionalitet med en klassisk vintage stil. Lönn skalen och kompakt dimensionering av kit gör för en energisk och livlig ljud som ger något marknadsförda dalar och len diskant och mellanregister. Hand skära SJC 45 uthärda kanter säkerställa att skalen resonans och konsekvent bo i samklang vilket gör satsen exceptionellt tillförlitlig. De tillåter också skal att producera mer sustain med extra ljusstyrka och attack. Varje trumma är individuellt inställda och spelade för att säkerställa att de är redo att spelas vid ankomsten, vilket innebär att SJCS häpnadsväckande ton är omedelbara förfogande spelare.

Hardware

Presenterade SJC sköld klackarna ger konsekvent trim stabilitet och justerbarhet. Designad utan fjädrar, gör de kit perfekt för studio inspelning som de gör minimala störningar.

Kit's Burgundy Sidenmatt Stain Yta och chrome Hårdvara ge en snygg modern look, samtidigt som en vintage kant. Naturlig Sidenmatt målat hoops för 8 ply lönn bastrumma öka fokus och mjukgöra attack medan 2,3 mm triple fläns stål för 6 ply lönn tom hoops uppmuntra öppen och lång sustain. SJC anpassade 3-bitars förpackningen innehåller en banan järnväg Rack Tom fäste, att göra justering och rörelse, enkel och praktisk. SJC märkesvaror fästen för golv tom ben och hängande fästen är dimensionerade för 10,5 mm ben och lägre profil att minska massan till trummor.

Tillverkning

Den distinkta SJC-märket ligger på framsidan av den kick och resonant huvud, stolt märkning satsen som en av hög kvalitetstillverkning och hantverk. Byggd i Massachusetts av samma hantverkare som skapar innovativa anpassade kit, håller SJC Club serie Kit arbetande musiker och ambitiös student i åtanke, att Sustain en jordad överkomliga priser som möjliggör trummisar spela högkvalitativa instrument till ett otroligt pris.

Om SJC trummor

Med ödmjuka början i Mike och Scott Ciprari's (SJC) mormors källare, SJC har sedan dess utvecklats till en av världens ledande drum tillverkare och leverantörer. Alltid i framkant av innovation, har SJC alltid fokuserat på att göra trummis brännpunkten av någon prestanda.

Som de fick bättre på byggnaden, räknat bröderna det en bra idé att få några av sina vänner att spela sina kit och börja sprida ordet. Band som A Wilhelm Scream och Strike Anywhere var några av de några påskrifter från bröderna. SJCS vändpunkten kom när den musikaliska känslan ' Panic! På Disco' spelade MTV music awards 2006. Detta avgörande ögonblick aktiverat varumärket att gren ut och stöder en mängd större och mångsidigare band som Hawthorne Heights, Aiden och Cobra Starship. Utökar sin redan imponerande artisturval SJC började att nå oöverträffade höjder och lyckats flytta ur deras mormödrar källare och in i ett lager, aktivera SJC att införa ett litet antal nya dedikerade personal.

Embracing spelet av innovation, har SJC konsekvent skapat trummor som producerar högkvalitativa ton och en distinkt karaktär, ofta till exakt specifikation av hög profil artister. Under de senaste två åren har SJC tecknat trummisar Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (New Found Glory), Zach Lind (Jimmy Eat World) och Tre Cool (Green Day). Med alla dessa världskända artister tidigare som godkändes av stora internationella företag, talar det volymer av SJC för sin önskan att byta till ett eget företag.

Med en nästan oändlig lista med anpassade alternativ prioriterar SJC trummisen specifika krav samtidigt aldrig kompromissa sin klassiska och unika ljud. Med en ständigt växande lista av stora namnen på deras roster, har SJC varit en konsekvent val för många kända trummisar världen över, att betona sitt engagemang för både kvalitet och ljud.

Recensioner

"Jag har spelat bokstavligen varje märke av OSS trummor ute, och jag har äntligen hittat mitt hem. Jag har letat från trummor som dessa hela mitt liv. Sann amerikansk hotrod anpassade kit. Från utseende och ljud till den service och uppmärksamhet, det är bra att nu vara en del av familjen SJC." Tré Cool - Green Day

"Jag har ingen aning om hur jag började bara knappt spela dessa trummor, de låter otroligt! Inte säker vad rock jag levde. Jag kan inte uttrycka hur stolt jag är över att nu vara en del av SJC och får spela dessa fantastiska trummor varje kväll." Dave git

"Jag är verklig och ärlig: Jag är så stolt att spela SJC trummor. De har behandlat mig så bra sedan jag började spela dem 5 år sedan. Tack!" Rian Dawson-någonsin Low

" "12"rack tom visar sig vara lika så anpassningsbar som dess större motsvarighet, sitter rätt ner till verkliga domderande territorium, då sjunga bort vackert i högre register." "Tour serien fästingar alla rätt lådor, erbjuder en mycket användbar sats över ett brett tvärsnitt av genrer." Rhythm Magazine

Funktioner

 • 100 procent amerikansk lönn skal
 • SJC sköld klackarna
 • Banan järnväg Rack Tom Mount
 • SJC 45 graders uthärda kanter
 • SJC märkesvaror parentes
 • Naturlig Sidenmatt fläcken Bass Drum Hoops
 • Burgundy Sidenmatt fläcken Yta
 • Chrome Hardware
 • 6-trådigt Lönn Toms, 8-lagers lönn bastrumma
 • 2.3mm metall Tom Hoops

Konfiguration

 • Kick: 8 Ply 18-tum x 16"
 • Rack Tom: 6 Ply 10-tums x 7"
 • Golv Tom: 6 Ply 14-tums x 12"