SJC Drums Club 22" 3 bit Shell Pack, anpassade Teal fläcken

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
16 190 kr Ord.pris 16 828 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Anpassade Teal fläcken och utvidgade storlekar.
 • Stolt handgjorda i Massachusetts, USA.
 • 100 procent amerikansk lönn skal för mångsidig, Resonant ton.
 • SJC 45 graders uthärda kanten gör ökade Sustain och Attack.
 • SJC sköld rörkabelskor erbjudande bättre stämmande stabilitet och justerbarhet

SJC Drums Club 22" 3 bit Shell Pack, anpassade Teal fläcken

Detaljer
Den SJC Custom Drums Club 22-tums 3 bit Shell Pack, anpassad Teal Stain Shell-Pack är ett resultat av Gear4Music ber SJC att skapa något speciellt. Vi tog SJCS fantastiska Club Series Shell Pack och bad om en knockout anpassad färg och större shell storlekar att erbjuda hög kvalitet och vintage stil av Club-serien i en unik konfiguration. SJC Club serien har varit Tillverkade för hand i USA av SJCS hantverkare, utan kompromisser. Bygger på SJC'S legacy tillverkning dynamiska och mångsidig trummor, lämpar Club skalet förpackningen sig för ett antal olika stilar, lägga till en smidig låg slut slagkraftighet och jämn ton på en väl balanserad och livliga ljud.

Observera: När du köper en SJC trumset av Gear4Music du kommer att göra betydande besparingar mot kostnaden för direkta frakt från USA och EU tull importavgifter. För mer information vänligen kontakta oss

Artikelnummer: 72142

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Satsen

I Club serien Trumset kombinerar moderna mångsidighet och funktionalitet med en klassisk vintage stil. Lönn skalen ihop med kompakt dimensionering av kit gör för en energisk och livlig ljud med något marknadsförda dalar och len diskant och mellanregister. Hand skära SJC 45 grad uthärda kanter säkerställa att skalen resonans och konsekvent bo i samklang vilket gör satsen exceptionellt tillförlitlig. De tillåter också skal att producera mer sustain med extra ljusstyrka och attack.

Hardware

Presenterade SJC sköld klackarna ger konsekvent trim stabilitet och justerbarhet. Designad utan fjädrar, gör de kit perfekt för studio inspelning som producerar de minimala störningar.

Kit's Custom Teal Stain Yta och chrome Hårdvara ge en snygg modern look, samtidigt som en vintage kant. Naturlig Sidenmatt målat hoops för 8 ply lönn bastrumma öka fokus och mjukgöra attack medan 2,3 mm triple fläns stål för 6 ply lönn tom hoops uppmuntra öppen och lång sustain. SJC anpassade 3-bitars förpackningen innehåller en banan järnväg Rack Tom fäste, att göra justering och rörelse, enkel och praktisk. SJC märkesvaror fästen för golv tom ben och hängande fästen är dimensionerade för 10,5 mm ben och lägre profil att minska massan till trummor.

Tillverkning

Den distinkta SJC-märket ligger på framsidan av den kick och resonant huvud, stolt märkning satsen som en av hög kvalitetstillverkning och hantverk. Byggd i Massachusetts av de mycket samma hantverkare som skapar innovativa anpassade kit, håller SJC klubben arbetande musiker och ambitiös student i åtanke, att Sustain en jordad överkomliga priser som möjliggör trummisar spela högkvalitativa instrument till ett otroligt pris.

Om SJC trummor

Med ödmjuka början i Mike och Scott Ciprari's (SJC) mormors källare, SJC har sedan dess utvecklats till en av världens ledande drum tillverkare och leverantörer. Alltid i framkant av innovation, har SJC alltid fokuserat på att göra trummis brännpunkten av någon prestanda.

Som de fick bättre på byggnaden, tyckte bröderna det var en bra idé att få några av sina vänner att spela sina kit och börja sprida ordet. Band som A Wilhelm Scream och Strike Anywhere var några av de några påskrifter från bröderna. SJCS vändpunkten kom när den musikaliska känslan ' Panic! På Disco' spelade MTV music awards 2006. Detta avgörande ögonblick aktiverat varumärket att gren ut och stöder en mängd större och mångsidigare band som Hawthorne Heights, Aiden och Cobra Starship. Utökar sin redan imponerande artisturval, SJC började att nå oöverträffade höjder och lyckats flytta ur sin mormors källare och in i ett lager, gör det möjligt för dem att införa ett litet antal nya dedikerade personal.

Embracing spelet av innovation, har SJC konsekvent skapat trummor som producerar högkvalitativa ton och en distinkt karaktär, ofta till exakt specifikation av hög profil artister. Under de senaste två åren har SJC tecknat trummisar Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (New Found Glory), Zach Lind (Jimmy Eat World) och Tre Cool (Green Day). Med alla dessa världskända artister tidigare som godkändes av stora internationella företag, talar det volymer av SJC för sin önskan att byta till ett eget företag.

Med en nästan oändlig lista med anpassade alternativ prioriterar SJC trummisen specifika krav samtidigt aldrig kompromissa sin klassiska och unika ljud. Med en ständigt växande lista av stora namnen på deras roster, har SJC varit en konsekvent val för många kända trummisar världen över, att betona sitt engagemang för både kvalitet och ljud.

Recensioner

"Jag har spelat bokstavligen varje märke av OSS trummor ute, och jag har äntligen hittat mitt hem. Jag har letat från trummor som dessa hela mitt liv. Sann amerikansk hotrod anpassade kit. Från utseende och ljud till den service och uppmärksamhet, det är bra att nu vara en del av familjen SJC." Tré Cool - Green Day

"Jag har ingen aning om hur jag började bara knappt spela dessa trummor, de låter otroligt! Inte säker vad rock jag levde. Jag kan inte uttrycka hur stolt jag är över att nu vara en del av SJC och får spela dessa fantastiska trummor varje kväll." Dave git

"Jag är verklig och ärlig: Jag är så stolt att spela SJC trummor. De har behandlat mig så bra sedan jag började spela dem 5 år sedan. Tack!" Rian Dawson-någonsin Low

" "12"rack tom visar sig vara lika så anpassningsbar som dess större motsvarighet, sitter rätt ner till verkliga domderande territorium, då sjunga bort vackert i högre register." "Tour serien fästingar alla rätt lådor, erbjuder en mycket användbar sats över ett brett tvärsnitt av genrer." Rhythm Magazine

Funktioner

 • 100 procent amerikansk lönn skal
 • SJC sköld klackarna
 • Banan järnväg Rack Tom Mount
 • SJC 45 graders uthärda kanter
 • SJC märkesvaror parentes
 • Naturlig Sidenmatt fläcken Bass Drum Hoops
 • Anpassade Teal Sidenmatt fläcken Yta
 • Chrome Hardware
 • 6-trådigt Lönn Toms, 8-lagers lönn bastrumma
 • 2.3mm metall Tom Hoops

Konfiguration

 • Kick: 8 Ply 22-tums x 16"
 • Rack Tom: 6 Ply 12-tums x 8"
 • Golv Tom: 6 Ply 16-tums x 14"