SJC trummor anpassade 14 x 7 Virveltrumma, lax blommig sjal

 • Video 1
 • Video 2
7 399 kr Ord.pris 8 221 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Unik anpassad en utanför Snare.
 • Hand illustreras blommönster på lax Wrap.
 • Stolt handgjorda i Massachusetts, USA.
 • 100 procent amerikansk lönn Shell med rik ton.
 • SJC sköld rörkabelskor erbjudande bättre stämmande stabilitet och justerbarhet

SJC trummor anpassade 14 x 7 Virveltrumma, lax blommig sjal

Detaljer

Detta SJC anpassad blommig Virveltrumma på en lax wrap är unik kombination av en sticka ut, hand illustrerade design och beprövad sonic kvaliteten på en 10 ply amerikansk lönn skal. SJC trummor har Tillverkade för hand detta Virveltrumma i USA, erbjuder krävande trummisar en rik och fyllig ton med massor av resonans och Sustain. Svarten Hårdvara verkligen gör detta Virveltrumma pop, medan Evans 360 huvuden kommer att säkerställa evan och pålitlig tuning varje gång.Observera: När du köper en SJC trumset av Gear4Music du kommer att göra betydande besparingar mot kostnaden för direkta frakt från USA och EU tull importavgifter. För mer information vänligen kontakta oss

Artikelnummer: 77240

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Tonar

SJC trummor anpassade 10 Ply 14 x 7 Virveltrumma, blommönster w / svart HW har tillverkats med Lönn skal att ge Virveltrumma en varm ton och förbättrade lägre frekvenser. Fördelningen av mitten och höga frekvenserna fördelas jämnt, vilket leder till en övergripande kraftfull och befodralande ton.

Hardware

Även om används ofta för toms, detta Virveltrumma utnyttjar 3,0 mm triple-fläns stål fälgar som uppmuntrar öppen och länge Sustain, ytterligare bidra till trumman och respons. Utöver detta är den standard SJC Virveltrumma kablar ger en fantastisk blandning av shell ton och Virveltrumma tråd snap, ytterligare bistå definitionen av virveltrummor dynamiskt ljud. De dubbla slutade tube lugs används är hållbara och ger bra stabilitet och justerbarhet, tillåter spelaren att spela till hans eller hennes exakta önskemål. Ett Trick GS007 kasta av presenterade på Virveltrumma använder släta spaken mäter som gör praktiska och enkelt handhavande prioritet.

SJC Custom

Den distinkta SJC märket ligger på skalet stolt Markera Virveltrumma som en produkt av hög kvalitet tillverkning och hantverk, producerar en fantastisk känsla och enastående ton. virveltrummor unika utseende kan hänföras till den innovativa karaktären hos SJCS omfattande egen tillverkning. SJC ta enorm stolthet i att skapa och formulera varje spelare individuella stil, att säkerställa att varje spelare har möjligheten att skapa sin egen unika musikaliska fotavtryck.

Om SJC trummor

Med ödmjuk början i Mike och Scott Ciprari (SJC) mormors källare, SJC har sedan dess utvecklats till en av världens ledande drum tillverkare och leverantörer. I början var bröderna fast beslutna att pioneer ljudet av en generation som outtröttligt försöka förbättra sig själva och deras Trumset tills de hade nått ett tillstånd av perfektion. Som bröder kompetens utvecklats och de fick bättre på byggnaden, kom de det en bra idé att få några av sina vänner att spela sina kit och börja sprida ordet. Band som A Wilhelm Scream och Strike Anywhere var några av de några påskrifter från brothers. SJCS vändpunkten kom när musikaliska känslan "Panic! På Disco "spelas på MTV music awards 2006. Denna brytpunkt aktiverat varumärket att förgrena sig ut och stöder en mängd större och mer heterogen band som Hawthorne Heights, Aiden och Cobra Starship. Expanderar sin redan imponerande artisturval SJC började nå oöverträffade höjder och lyckats flytta ut deras mormödrar källare och in i ett lager, aktivera SJC att införa några nya dedikerade personal.

Embracing spelet av innovation, SJC har konsekvent skapat trummor som producerar högkvalitativa ton och en distinkt karaktär, ofta till den exakta specifikationen av uppmärksammade artister. Under de senaste två åren har SJC tecknat trummisar Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (New Found Glory), Zach Lind (Jimmy Eat World) och Tre Cool (Green Day). Med alla dessa världskända artister tidigare som godkändes av stora internationella företag, talar det volymer av SJC för sin önskan att byta till ett eget företag.

Med en praktiskt taget oändliga lista med anpassade alternativ prioriterar SJC trummisen särskilda krav samtidigt att aldrig kompromissa sin klassiska och unika ljud. Med en ständigt växande lista av stora namnen på deras lista, har SJC varit en konsekvent val för många berömda trummisar världen över, betona sitt engagemang för kvalitet och ljud.

Funktioner

 • 7 x 14 10-ply lönn Shell
 • Shield Lugs
 • Blommig Matt Wrap
 • SJC sköld Lugs
 • 3.00mm hoops
 • Platt svart Hardware