SJC trummor anpassade 20" 3 bit Shell Pack, naturlig Sidenmatt, Wood Hoops

 • Video 1
 • Video 2
29 255 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • One Off "Handgjord i USA" anpassade skalet Pack.
 • 100 procent amerikansk lönn skal med trä tunnband.
 • SJC sköld rörkabelskor erbjudande bättre stämmande stabilitet och justerbarhet.
 • Fibreskyn stil Resonant chefen uppmuntrar bra projektion.
 • SJC trä emblem lägga till fantastiska visuella effekter

SJC trummor anpassade 20" 3 bit Shell Pack, naturlig Sidenmatt, Wood Hoops

Detaljer

Den SJC Drums trummor anpassad 20-tums 3 bit Shell Pack, Natural Sidenmatt fläcken, Wood Hoops har utformats av SJC i samarbete av Gear4music att skapa en fantastisk Shell Pack, som kombinerar en rå och naturlig look med en lycksalig, fyllig ton. Vi frågade SJC Custom Drums anpassad trummor för att göra något som betald vördnad till trä hooped kit igår, samtidigt som de behåller den oslagbar kvalitet och uppmärksamhet till detalj som har gjort SJC Drums trummor berömda. 100 procent amerikansk lönn skal har varit kärleksfullt handgjord i USA, och erbjuda en ljuvligt rik ton med gott av attack. SJC Drums trummor skapade ett shell-pack som kommer att ha trummis dreglar tack vare det tidlösa, vackra utseendet, med svart SJC sköld klackarna att lägga till en touch av klass. Detta är a custom SJC shell-pack och när den har sålt, det kommer att vara borta för alltid!Observera: När du köper en SJC trumset av Gear4Music du kommer att göra betydande besparingar mot kostnaden för direkta frakt från USA och EU importera tull avgifter. För mer information kontakta oss.

Artikelnummer: 72154

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Satsen

Detta SJC anpassad 20" Shell Pack har varit handgjorda i USA av SJC'S master trumma beslutsfattare. Med 6 ply amerikansk lönn toms och en 8 ply amerikansk lönn kick, trummisar kommer absolut älskar den Naturfärgad resonansen och attackera att detta fantastiska anpassade shell-pack erbjuder. Det är otroligt mångsidig och naturlig Sidenmatt fläcken med underbara wood hoops är ett tips på hatten till några av de vackraste vintage trumset som någonsin gjorts. Hand skära SJC 45 uthärda kanter säkerställa att skalen resonans och konsekvent bo i samklang vilket gör satsen exceptionellt tillförlitlig. De tillåter också skal att producera mer sustain med extra ljusstyrka och attack. Varje trumma är individuellt inställda och spelade för att säkerställa att de är redo att spelas vid ankomsten, vilket innebär att SJCS häpnadsväckande ton är omedelbara förfogande spelare.

Hardware

Hand skurna SJC 45 uthärda kanter säkerställa att skalen resonans och konsekvent bo i samklang medan producerar mer sustain och attackera på 6 ply toms och 8 ply bastrumma. Presenterade 2,3 mm tredubblats flänsad stål hoops uppmuntra öppen och lång sustain så att ton kompetent projekt och skär genom mix. SJC sköld klackarna erbjuder bättre trim stabilitet och justerbarhet än tube lugs, vilket gör satsen mer mångsidig och dynamisk.

Med ett bra ljud kommer också en fantastisk estetik. Den Naturfärgad Sidenmatt betsad Yta på en Lönn skal ger satsen en distinkt vintage utseende samtidigt som dess tydligt varm och mjuk ton. Den distinkta SJC-märket ligger på framsidan av vita unported resonant bastrumskinnet stolt märkning satsen som en av hög kvalitetstillverkning och hantverk. SJC trummor anpassade 3-bitars Shell Pack, naturlig Sidenmatt Stain, Wood Hoops funktioner trä sköldar som ger satsen en distinkt naturlig känsla, samtidigt ger det en attraktiv och unik kant.

Om SJC trummor

Med ödmjuka början i Mike och Scott Ciprari's (SJC) mormors källare, SJC har sedan dess utvecklats till en av världens ledande drum tillverkare och leverantörer.

I början bröderna var fast beslutna att pioneer ljudet av en generation, försöka outtröttligt förbättra sig själva och sina trumset tills de hade nått ett tillstånd av perfektion. Som bröderna kompetens fortskred och de fick bättre på byggnaden, listat de en bra idé att få några av sina vänner att spela sina kit och börja sprida ordet. Band som A Wilhelm Scream och Strike Anywhere var några av de några påskrifter från bröderna. SJCS vändpunkten kom när den musikaliska känslan ' Panic! På Disco' spelade MTV music awards 2006. Detta avgörande ögonblick aktiverat varumärket att gren ut och stöder en mängd större och mångsidigare band som Hawthorne Heights, Aiden och Cobra Starship. Utökar sin redan imponerande artisturval, SJC började att nå oöverträffade höjder och lyckats flytta ur deras mormödrar källare och in i ett lager, aktivera SJC att införa ett litet antal nya dedikerade personal.

Embracing spelet av innovation, SJC har konsekvent skapat trummor som producerar högkvalitativa ton och en distinkt karaktär, ofta till exakt specifikation av hög profil artister. Under de senaste två åren har SJC tecknat trummisar Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (New Found Glory), Zach Lind (Jimmy Eat World) och Tre Cool (Green Day). Med alla dessa världskända artister tidigare som godkändes av stora internationella företag, talar det volymer av SJC för sin önskan att byta till ett eget företag.

Alltid i framkant av innovation, har SJC alltid fokuserat på att göra trummis brännpunkten av någon prestanda.

Med en nästan oändlig lista med anpassade alternativ prioriterar SJC trummisen specifika krav samtidigt aldrig kompromissa sin klassiska och unika ljud. Med en ständigt växande lista av stora namnen på deras roster, har SJC varit en konsekvent val för många kända trummisar världen över, betona sitt engagemang för kvalitet och ljud.

Recensioner

"Jag har spelat bokstavligen varje märke av OSS trummor ute, och jag har äntligen hittat mitt hem. Jag har letat från trummor som dessa hela mitt liv. Sann amerikansk hotrod anpassade kit. Från utseende och ljud till den service och uppmärksamhet, det är bra att nu vara en del av familjen SJC." Tré Cool - Green Day

"Jag har ingen aning om hur jag började bara knappt spela dessa trummor, de låter otroligt! Inte säker vad rock jag levde. Jag kan inte uttrycka hur stolt jag är över att nu vara en del av SJC och får spela dessa fantastiska trummor varje kväll." Dave git

"Jag är verklig och ärlig: Jag är så stolt att spela SJC trummor. De har behandlat mig så bra sedan jag började spela dem 5 år sedan. Tack!" Rian Dawson-någonsin Low

Funktioner

 • 6-trådigt Lönn Toms, 8-lagers lönn bastrumma
 • Fibreskyn stil Resonant huvud
 • SJC 45 graders uthärda kanter
 • Naturlig Sidenmatt fläcken Yta
 • Brun Hardware
 • SJC sköld klackarna
 • Trä Shield emblem

Konfigurationer

 • 6 ply Rack Tom 12 x 8, 6 Ply golv Tom 14 x 14, 8 Ply bastrumma 20 x 16
 • 2.3mm metall Tom Hoops