SJC trummor anpassade randig 14 x 7 Virveltrumma, blå, vit och svart

 • Video 1
 • Video 2
8 456 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Unik anpassad en utanför Snare.
 • Stolt handgjorda i Massachusetts, USA.
 • 100 procent amerikansk lönn Shell med rik ton.
 • SJC sköld rörkabelskor erbjudande bättre stämmande stabilitet och justerbarhet.
 • Fantastisk svart Nickel Hardware

SJC trummor anpassade randig 14 x 7 Virveltrumma, blå, vit och svart

Detaljer

Detta SJC trummor anpassade randig Virveltrumma är ett annat exempel på SJC Custom Drums engagemang för att skapa de bästa klingande trummorna, med en nivå av skönhet och uppmärksamhet på Detaljer som inte kan bli slagna. Detta SJC Virveltrumma har varit kärleksfullt Tillverkade för hand i USA, med en 10 ply 100 procent amerikansk lönn shell erbjuder några av de rikaste och fyllig toner, och lika mäter av långa sustain och resonans. Fantastisk svart nickel Hårdvara fullbordar utseendet på denna SJC snare, medan de vintage kasta bort erbjuder en snabb och korrekt åtgärd.Observera: När du köper en SJC trumset av Gear4Music du kommer att göra betydande besparingar mot kostnaden för direkta frakt från USA och EU tull importavgifter. För mer information vänligen kontakta oss

Artikelnummer: 75824

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

The Snare

SJC trummor randig serie 14 x 7 Virveltrumma, blå, vit & svart Pearl ger kraftfulla och unika ton till fingertopparna av spelaren. Med förbättrade lägre frekvenser och jämn fördelning av mellan- och höga frekvenser, ljudet är klart och stöder ett brett trim utbud vilket gör för en god generell snare.

Hardware

Den standard SJC Virveltrumma kablar ger en fantastisk blandning av shell ton och Virveltrumma tråd snap, ytterligare bistå definitionen av virveltrummor dynamiskt ljud. SJC sköld klackarna används är hållbara och erbjuda bra stabilitet och justerbarhet, att göra för tillförlitlig och subjektiva uppsättning. A vintage kasta med på Virveltrumma använder en enkel och laterala stil kasta av som gör praktiska och enkelt handhavande prioritet.

Varje trumma är individuellt inställda och spelat för att säkerställa att de är redo att spelas vid ankomst, vilket innebär att SJCS häpnadsväckande ton är omedelbara förfogande spelare.

Tillverkning

Med ett bra ljud kommer också en fantastisk estetik. Den distinkta SJC märket ligger på skalet stolt Markera Virveltrumma som en produkt av hög kvalitet tillverkning och hantverk. Byggd i Massachusetts av samma hantverkare som skapar innovativa anpassade kit behåller SJC Tour serien ultimate ljud kvalitet som ett klassiskt utseende.

Om SJC trummor

Med ödmjuk början i Mike och Scott Ciprari (SJC) mormors källare, SJC har sedan dess utvecklats till en av världens ledande drum tillverkare och leverantörer. Alltid i framkant av innovation, SJC har alltid fokuserat på att göra trummis i focal punkt i någon prestanda.

Med en praktiskt taget oändliga lista med anpassade alternativ prioriterar SJC trummisen särskilda krav samtidigt att aldrig kompromissa sin klassiska och unika ljud. Med en ständigt växande lista av stora namnen på deras lista, har SJC varit en konsekvent val för många berömda trummisar världen över, betona sitt engagemang för kvalitet och ljud.

Recensioner

"Jag har spelat bokstavligen varje märke av oss trummor där ute, och jag har äntligen hittat mitt hem. Jag har letat från trummor som dessa hela mitt liv. Sanna amerikanska hot rod anpassade kit. Från den utseende och ljud till service och uppmärksamhet, det är bra att nu vara en del av familjen SJC. " Tré Cool - Green Day

"Jag har ingen aning om hur jag började bara knappt spela dessa trummor, de låter otroligt! Inte säker vad rock jag bodde. Jag kan inte uttrycka hur stolt jag är att nu ingå i SJC och får spela dessa fantastiska trummor varje kväll." Dave git

"Jag är verklig och ärlig: Jag är så stolt att spela SJC trummor. De har behandlat mig så bra sedan jag började spela dem 5 år sedan. Tack!" Rian Dawson-någonsin Low

Funktioner

 • 10 ply 7 x 14 lönn Shell
 • Unik trippel Wrap Yta
 • 2.3mm Hoops
 • 20 Strand Virveltrumma ledningar
 • SJC sköld Lugs
 • Svart Nickel Hardware
 • Vintage Throw off