Tama HB5W Superstar 5 delars trumma Hårdvara Pack

2 826 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Tama HB5W Hårdvara Pack.
  • HS60W Virveltrumma sta.
  • HC63W (BOM) HC72WN (rak) Cymbal stativ.
  • HH205 Hi-Hat stativ.
  • HP200P enda Bastrumma Pedal

Tama HB5W Superstar 5 delars trumma Hårdvara Pack

Detaljer

Om du letar efter en full uppsättning av hårdvara för att gå med ditt nya shell kit, ser längre än den Tama HC5W hårdvara pack. Med en snara stå rakt och boom cymbal stativ, hi-hat stativ och kick drum pedal, detta har nästan allt du behöver för att komma igång med dina trummor.Artikelnummer: 37983

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Läktarna är robust och tålig, med dubbel-stagade ben. Både cymbal stativ och snara stå funktionen Tama Quick-Set Tilter, som använder friktion av sex metall skiva plattor för att hålla sin position i stället för traditionella redskap. Detta ger mycket större flexibilitet, så att du kan justera det till nästan vilken vinkel som önskas.

HS60W snara stativet erbjuder utmärkt resonans, med fly Claws gummi kuddar att låta virveltrumman "float" på armarna, och ojämnt fördelade korg armar att eliminera någon kontakt mellan armarna och snara sil eller rumpa, oavsett antalet klackarna. Korgen roterar också oberoende av stativet, så att du kan placera sil men du behöver den.

Cymbalstativ båda funktion Tama Brusfri Design, som håller i montern från svajande och skramlande och ser till att alla hör du cymbaler. Cymbal bottnarna är vändbar, vilket innebär att om del av nylon sleeve slits du kan helt enkelt vända den upp och ner och fortsätta använda den. HC63W boom cymbal stativ kan också konverteras till en raka stativ, med bommen armen lagras prydligt i det övre röret, vilket ger dig större flexibilitet i din setup.

HH205 hi-Hatstativ erbjuder fem-vägs spänning justering med väl synlig inställningar, en icke-lossa spänningen spö och förmågan att rotera fotpedalen runt stativ bas så att du kan göra det mesta av din golvyta.

HP200P enda kick drum pedal funktioner Tama Power Glide cam, som har en förskjuten form för en smidig, lätt känsla utan att offra kraft eller hastighet. Våren spänning är justerbar, och speciellt formade Sadeln är avsedd att förhindra våren enheten från lossa när du har ställt den.

Funktioner/specifikationer:

Förpackning innehåller:

  • HS60W Virveltrumma stå
  • HC63W Boom Cymbal stativ
  • HC72WN rak Cymbal stativ
  • HH205 Hi-Hat stativ
  • HP200P enda Bastrumma Pedal