Tama STARPHONIC 14'' x 8'' PST148E Virveltrumma, stål

3 481 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Innovativa nya Hårdvara för Top Range prestanda.
  • Varmt Solid Sound och fantastisk känslighet.
  • Full projektion och Resonant ton.
  • 1 mm stål skal för snäva skarpa Virveltrumma svar.
  • Snabb och enkel Virveltrumma huvud förändringar

Tama STARPHONIC 14'' x 8'' PST148E Virveltrumma, stål

Detaljer
Den Tama STARPHONIC 14-tums x 8" stål Virveltrumma erbjuder top-of-the-line ljud till ett överkomligt pris. Kombinera nya, innovativa Hårdvara och ett 1mm tjockt stål, STARPHONIC Virveltrumma har en varm solid ljud och bra känslighet. En helt ny hoop, lug och SIL design samt Super High känsliga Hi-Carbon Virveltrumma ledningar och en specialdesignad räfflad Hoop kombineras för att producera en professionell, kraftfulla och användarvänliga Virveltrumma.

Artikelnummer: 79157

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Räfflad Hoop

Tama noggrant studerat de evolution av bågen och dess inverkan på en snare's ljud. De kombinerade vintage design och modern teknik för att skapa Starphonic snareär ny patenterad räfflad Hoop.

Med Edge

Den STARPHONIC uthärda kanter har en vinkel på toppen av 2,5 mm, inuti från utsidan av skalet. Kanten är skära till en rund krage att följa den Naturfärgad formen av trumskinnet. Detta skapar en bättre passform mellan trumskinnet och shell, maximera resonansen.

Super känslig Hi-Carbon snärtiga Snare

Denna nya del av Hårdvara passar närmare till Virveltrumma sida huvudet för större känslighet och ljusare, skarpare ljud. Det är gjorts om med nya material och skräddarsydda platta form och tråd spole slingrande mönster.

Freedom Lug & Claw Hook

Ett nytt system för snabbkoppling kan du lossa de spänning stavarna och luta claw krokar från räfflad Hoop. Detta gör föränderliga trumskinnen snabbt och lätt.

"Linjär-Drive" SIL

STARPHONIC silen använder en "Liner-Drive"-system som ger större control av hävarmen för justering och Silens distribution rörelse. Även om du flyttar armen snabbt hörs inte den vanliga 'örfil' sladdar att slå chefen botten. SIL rörelsen är utformad för att fungera i en sant linjär rörelse liknar den rörelse som hittade på "runda drevet" trumma pedaler. De flesta silar är inte utformade som denna och tenderar att påskynda precis innan Virveltrumma kablar ansluta med Virveltrumma sida huvud. Också, genom att luta vinkeln på bakkappan 30 grader, denna design håller Virveltrumma tråd sladdar eller tejpa mer bestämt och minskar onödig press på sil och shell.

Icke-lossa gummipackningen

STARPHONIC'S claw krokar har en gummi blockera inuti för att förhindra spänningar bultar lossnar under spelning. När spänningen bulten dras, klo kroken trycks mot gummi block inuti klo kroken och lägger trycket till spänning staven inuti.

Löstagbar bakkappan

Löstagbar SIL rumpan låter dig ändra din Virveltrumma sida huvud, men håller Virveltrumma tråd spänning i sitt original tillstånd. Bara lossa skruvarna och lossa bakkappan med snappy virveltrummor fortfarande på. När du sätta tillbaka bakkappan, Virveltrumma uppspänningskraften kommer att återställas till sin original position och kalibrering. Räfflat Virveltrumma sida Hoop har en öppen ram för enklare drift.

Ratchet stil Snappy spänningsregulator

Att förhindra att snappy virveltrummor att lossa Tama bildat ett ratchet system på Silens spänning jämkningsmekanismen. Mycket som en justering verktyg med fina redskap, det uppnår högt tryck retention, även med extreme inställningar. Enkelklick justeringar erbjuder en vertikal dra 0,083 mm wire rörelse, som tillåter dig att uppnå ultra känsliga mikro-justeringar.

About Tama

Med upp till 40 år inom trumma, Tama har utvecklat ett unikt varumärke som prioriterar både bra tonkvalitet och enastående estetik. Med en eklektisk lista över artister på deras roster, Tama har konsekvent levererat högkvalitativa slagverk till en mängd musiker under åren. Denna omfattande lista inkluderar lik av djur som ledare trummisen Matt Garstka, mjältbrands Charlie Benante, ZZ Top's Frank Beard och Kendrick Lamar's Rico Nichols. Tama trummor accentuerar varje individs specifika nyanserad spelstil och ge spelaren oöverträffad ton och mångsidighet.

Specifikationer

  • Shell: 14-tums x 8" 1 mm stål
  • Lug: Freedom Lug
  • Hoop: Räfflad Hoop (10lug)
  • SIL/Butt: "Linjär-Drive" SIL/avtagbar Butt
  • Sejarmatta: MS20RL14C Super känslig Hi-Carbon Virveltrumma tråd