Tama Starclassic Performer B/B 5 delars Shell Pack, mörka körsbär Fade

17 006 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Kombinerade Björk och Bubinga skal erbjuder fantastiska toner.
 • Har fokuserat och exakt ljud av Björk.
 • Bubinga lager förbättra låg slut toner.
 • Star-Cast montering säkerställer Shell isolering från Hardware.
 • Vänligen observera - cymbaler, Virveltrumma och Hårdvara ingår ej

Tama Starclassic Performer B/B 5 delars Shell Pack, mörka körsbär Fade

Detaljer

Den Tama Starclassic Performer B/B skal pack är designad för att erbjuda trummisar rik, sonic skönheten av bubinga skal men till ett mer överkomligt pris. Resultatet är ett äktenskap av bubinga och Björk, ger spelarna en prisvärd men verkligen speciell trumset. Med den exakta attacken av Björk men också njuta rika bottenregister av bubinga, Starclassic Performer BB är perfekt för dem som söker professionell, kompromisslös ton utan att bryta banken. Star-Cast tom montering också säkerställer att skalen är isolerade från hårdvara, ger dem möjlighet att genljuda fullt.


Artikelnummer: 50814

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Trumma skal

För bästa överföring av vibrationer från huvudet till shell är en tunnare skal bäst. Mindre tjocklek motsvarar vanligen mindre styrka. Tama slims ner varje ply och sedan cross-laminat dem in i en 6-ply 5mm tjock skal (7-ply 7mm bastrumma). Detta resulterar i en smalare skal som är mycket starkare än andra tjockare skal. Tama Starclassic trumma skal använda lönn, det mest populära shell materialet idag på grund av dess varma klart ljud.

Star-Cast monteringssystem

Star-Cast montering systemet har alltid erbjudit topp resonans och stabilitet för TAMA'S pro-trummor, men nu TAMA har förbättrat det ytterligare. En ny strömlinjeformad design gör det enklare att placera toms närmare tillsammans för större lätthet och bekvämlighet än någonsin tidigare. En övergång till aluminium erbjuder dessutom lättare vikt och ännu sannare tonala vibrationer. Sist men inte minst, Star-Cast är nu talrik för att matcha din trumma shell hårdvara!

Minsta kontakt

Från Star-Cast montering systemet till de enda lilla släpandena var varje aspekt av Starclassic taylored att kombinerar med Tama's ideal av den kala-minst shell kontakt. I stället för metall emblem nitade till skalet utnyttjar Starclassic en lönn airhole mössa och en logotyp som är tryckt på skalet innan den slutliga finishen tillämpas. Dessa funktioner bidrar också till Starclassics rik, tidlösa utseende.

Gjutna fälgar

Hoops inte bara påverkar trumma tuning men också påverka Trumljud, varför valet av fälgar var så viktigt att konstruktörerna av Tamas professionella trumma linjer. Den Tama Starclassic lönn har zink gjuten tunnband, som tillverkas genom att injicera smält metall i formar. Gjutna fälgar har mer täthet och mer konsekvent i form än triple-fläns tunnband, som tillverkas genom att böja metallplattor. Gjutna fälgar gör stämma mer konsekvent och lättare att uppnå eftersom spänningen bultarna alltid kontakta bågen ordentligt. Trummor försedda med gjutna fälgar erbjuder också skarpare attack, klar och klangfull diskant och mycket mer kraftfulla rim skott.

Konfiguration

 • 22-tums x 18" kick trumma
 • 10-tums x 6,5" Tom
 • 12-tums x 7" Tom
 • Golv Tom 14-tums x 12"
 • 16-tums x 14" golv Tom
 • 2 x MC69 Tom innehavare

Observera: cymbaler, virveltrumma och hårdvara säljs separat